Minicamping Logementdoosje in Warfstermolen -
Boerencamping Friesland

De familie de Ruiter heet u van harte welkom op minicamping Logementdoosje in Warfstermolen, een boerencamping Friesland. Deze camping wordt door de eigenaren een boomgaardcamping genoemd aangezien alle plaatsen gelegen zijn tussen de bomen. Er is veel rust en ruimte op de camping aanwezig en u kunt zich hier uitstekend vermaken. De boomgaard is voorzien van 10 ruime staanplaatsen wat de boerencamping in Friesland dan ook uitermate geschikt maakt voor mensen die zoeken naar rust, ontspanning maar ook gezelligheid. Minicamping Logementdoosje heeft veel voor u in petto!

Dit jaar (2007) is er door de familie de ruiter een windkering geplaatst zodat er meer beschutting komt voor de kampeerders. De camping is gelegen op de open vlakten in de boomjaard wat een ongelooflijk gezellige sfeer maakt. Er zijn hele goede sanitaire voorzieningen aanwezig op deze camping incl. stortplaats voor uw chemisch toilet. Er is een overdekte afwasgelegenheid aanwezig met koud en warm water. Er is volop te beleven bij minicamping Logement doosje in Warfstermolen.

U kunt fietsen in de natuur, spelen met uw kinderen in de boomgaard, of zonder kinderen natuurlijk. Ook is de omgeving uitermate geschikt voor wandeltochten. Er zijn verschillende arrangementen te bespreken bij deze boerencamping Friesland waaronder het volgende:

 

Naast de camping kunt u bij minicamping Logementdoosje ook verschillende andere zaken huren om te verblijven. Zo hoeft u er niet op uit te trekken met uw vouwwagen, tent of caravan maar kunt u genieten van luxe en ontspanning. Naast alle verblijfmogelijkheden is er ook een broodjesservice aanwezig waar u uw brood kunt bestellen. U heeft alles dan lekker vers. Voor activiteiten is er voldoende informatie aanwezig bij de receptie. Zo zijn er verschillende folders aanwezig van activiteiten uit de directe omgeving, wandel- en fietsroutes zijn er ook. Ook worden er workshops georganiseerd die te maken hebben met het boerenleven.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping Logementdoosje in Warfstermolen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina