Minicamping Le Petit Moulin in Le Breux
Kleine camping in Frankrijk

Minicamping Le Petit Moulin in Le Breux, een kleine camping in de Auvergne beschikt op dit moment (2017) over 4 staanplaatsen. Deze onderscheiden zich door hun grootte. Door de grotere onderlinge afstand tussen de plaatsen komt het gevoel van vrijheid geheel tot zijn recht, terwijl de gezelligheid die u op een camping wenst te vinden niet teniet wordt gedaan. Op diverse plekken is een stroomvoorziening aanwezig, echter als u vrij op het veld wilt gaan staan, zijn er ook mogelijkheden. Naast de kampeerplekken zijn er van juni t/m september ook 2 volledig ingerichte vouwwagens te huur, van het merk Jamet. Tevens zijn er op minicamping Le Petit Moulin in Le Breux, een kleine camping in de Auvergne 2 gites en een chambre te huur.

Le Petit Moulin in Le Breux Frankrijk

Het sanitair aan de achterzijde van het woonhuis, direct bij de camping. Er is een douche met doorstroomboiler, dus er is altijd warm water. Het toilet en de afwasplaats zijn daar ook. Daar kunt u tevens uw chemisch toilet legen. Voor de gasten is er gratis wifi beschikbaar. U kunt hier leven als God in Frankrijk, want heel leuk en zeer aan te raden is de "Table d'hôtes", dit betekent dat u mee kunt dineren in huiselijke sfeer. U schuift aan de gastentafel aan om gezamenlijk van een heerlijk twee of drie gangen diner te genieten. Dit vindt 6 dagen per week plaats. Ook kunt u aanschuiven bij de barbeque, die regelmatig houden wordt. Ook in de ochtend kunt u van de verzorging genieten, de familie Barendse, de Nederlandse eigenaren van minicamping Le Petit Moulin in Le Breux, serveren zeven dagen in de week een ontbijt.

Indien u verblijft op minicamping Le Petit Moulin in Le Breuz, dan hoeft u zich niet te vervelen. Het is een rustige omgeving met vele kleine dorpen die ver van elkaar liggen. Het is een lieflijk glooiende en dunbevolkte streek. Er zijn hier vele middeleeuwse kastelen, en ook om er per kano, te voet of per fiets er op uit te trekken is bijzonder mooi. Op de webiste van de vampoing staan vele mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken in deze schitterende omgeving. De Allier ligt in de kop van de regio Auvergne, de naam komt van de gelijknamige rivier die hier door heen stroomt.

Kleine camping in Frankrijk in Le Breux

Wilt u meer weten over deze leuke kleine camping in de Auvergne?
Bezoek dan de website van Minicamping Le Petit Moulin in Le Breux.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina