Minicamping Le Grand Larue bij Couleuvre (departement Allier)
Hondencamping in de Auvergne (Frankrijk)

Minicamping Le Grand Larue bij Couleuvre, is een geheel omheinde kleine hondencamping met 13 zeer ruime plekken (± 500m) rustig gelegen in de Auvergne, het groene hart van Frankrijk. Het terrein is ingedeeld in 4 extra omheinde kampeerplaatsen, 1 extra verzwaarde omheinde camperplaats en er is een sfeervol ingerichte Lodge tent met veranda en een prachtig landelijk uitzicht. De overige plaatsen zijn vrije kampeerplaatsen. De camping heeft een modern en goed uitgerust sanitair gebouw, een afwasruimte met mooi uitzicht, een wasmachine en droger (gebruik tegen een kleine vergoeding), een stortplaats voor het chemisch toilet en een kleine ruimte met een picknick tafel waar ook boeken en tijdschriften liggen. Op Minicamping Le Grand Larue bij Couleuvre, een hondencamping camping in de Auvergne is een gratis, zeer goed bereikbare, wifi en een stroomaansluiting van 16 Ampère.

Genieten van de rust en ruimte die deze prachtige streek u te bieden hebben

Voor de honden is er op minicamping Le Grand Larue bij Couleuvre een zeer grote speelweide en een kleine etang (vijver) waar ze lekker kunnen afkoelen. Er is een hondendouche met een constante watertemperatuur van 25° en Ria en Frits, de eigenaren van deze leuke camping, verkopen vers vlees (diepvries compleet voer).
Tevens kunt u gebruik maken van de honden oppasservice zodat u ongestoord kunt genieten van een dagje uit. De honden mogen op de gehele camping lekker los lopen. Iedere week organiseert men een wandeling in de omgeving van de camping en na de wandeling kunt u op het terras nog even wat met elkaar drinken. Ook verzorgen Ria en Frits regelmatig gezellige barbecues.

Hondencamping Le Grand Larue bij Couleuvre ligt dicht bij het grote Fôret de Tronçais van 11.000 ha. Hier kunt u eindeloos met uw hond wandelen en zwemmen in de vele prachtige meren. De omgeving biedt een schitterende natuur, middeleeuwse plaatsjes, kastelen, festiviteiten, brocantes en markten. Ook voor de sportieveling is hier genoeg te beleven zoals kanovaren, mountainbiken, klimparcoursen en tokkelen over een prachtig meer. Kortom: Hondencamping Le Grand Larue is een heerlijk vakantieoord voor u en uw trouwe viervoeter(s), gelegen in een prachtige bosrijke omgeving met vele meren.

Minicamping Le Grand Larue in Frankrijk - heerlijk genieten

Wilt u meer weten over deze leuke hondencamping in de Auvergne?
Bezoek dan de website van Minicamping Le Grand Larue bij Couleuvre

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina