Minicamping La Chaize in Gouttiëres
Boerderijcamping in de Auvergne, Puy de Dômes in Frankrijk

Minicamping La Chaize is een gemoedelijke, ruime, rustieke, kindvriendelijke en vooral een gezellige familiecamping in Gouttières, in de Auvergne, het prachtige hart van Frankrijk ! De boerencamping is rustig en landelijk gelegen en beschikt over zeer ruime kampeerplekken en keurig sanitair. Op mini camping La Chaize in Gouttiëres, een boerderijcamping in de Auvergne, heeft men plaatsen voor caravans, tenten en campers.

Minicamping La Chaize in Gouttiëres is een ideale camping voor de wat kleinere kinderen, er is een zwembad, een trampoline, zandbak en er is genoeg buitenspeelgoed. Ook is er een recreatieruimte waar het heerlijk koel is in de zomer of waar de kinderen kunnen spelen bij slecht weer. Huisdieren zijn op deze boerderijcamping van harte welkom ! In 2018 is er een geheel nieuw sanitairgebouw geopend.

Deze camping a la ferme is jaarlijks geopend van juni tot en met oktober. In het voorjaar en de zomer heeft de streek een fantastische bloemenpracht dankzij het vulkaangesteente. In het naseizoen is de Auvergne ook prachtig, u kunt genieten van de mooie kleuren die de herfst te bieden heeft. U bent van harte welkom !

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de Auvergne?
Bezoek dan de website van minicamping La Chaize in Gouttiëres.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina