Minicamping L'Etournerie in Chateau Guibert
Boerencamping in Frankrijk

Minicamping L'Etournerie in Château Guibert in de heuvels van de zuidelijke Vendée aan de Atlantische kust is een prachtige boerencamping in Frankrijk. De camping beschikt over slechts 6 grote kampeerplekken, geschikt voor tenten, vouwwagens en caravans, doch niet voor campers. Naast de camping bevindt zich op de camping een gezellige blokhut (voor 2 personen) en daarnaast is de vakantiewoning Maison Passerose het hele jaar te huur. De ligging, op loopafstand van het grootste meer van de Vendée en op 32 km van kilometerslange stranden, is ideaal voor wie van afwisseling houdt. Iedereen die Frankrijk in alle rust wil ervaren is bij minicamping L'Etournerie aan het juiste adres.

Minicamping L'Etournerie in Château Guibert

Luxe voorzieningen bij deze boerencamping in Frankrijk

De voorzieningen zijn voor zulk een kleine camping luxe te noemen. Elke kampeerplaats beschikt over een stroomaansluiting. Het sanitair bevindt zich geheel binnen en bestaat uit 2 zeer royale douches met krukje, voldoende haakjes en thermostaatkranen. Ook douchematjes zijn aanwezig. Verder zijn er 2 toiletten, 2 inbouwwastafels, 2 afwasplekken, een wasmachine, wasdroger en een kleine bibliotheek.
Voor het genot van alle gasten beschikt L’Etournerie over een verwarmd zwembad (28 gr) waardoor u ook in voor- en naseizoen kunt genieten van het zwembad.

Wilt u eens extra verwend worden, schrijft u zich dan in op één van de 4 menudagen. De eigenaren komen de tafel bij u dekken en u eet als in een restaurant doch bij uw eigen onderkomen. Natuurlijk wordt de afwas door Jacky en Renée gedaan. Om volop te kunnen genieten van de landelijke rust op L’Etournerie, richt deze camping zich niet op gezinnen met kinderen. Voorzieningen voor kinderen ontbreken derhalve. Huisdieren zijn welkom.

Omgeving van minicamping L'Etounerie in Château Guibert

De zuid Vendée is een heerlijk gebied met een goed klimaat, de vele zonne-uren en het ontbreken van extreme weertypen maken dit tot een goed vakantiegebied. De bezienswaardigheden variëren van wandelen, fietsroutes, verschillende golfbanen, dierenparken, Puy du Fou, stranden, badplaatsen, natuurgebied Marais Poitevin, diverse eilanden voor de kust waaronder Île de Ré, steden als La Rochelle, Nantes of Angers, kastelen, boottochtjes etc. Natuurlijk kunnen wij u voorzien van gratis wandel- en fietsroutes en andere informatie.
Wat u niet zult vinden is drukte en grote mensenmassa’s, tenzij u in de zomermaanden op de drukste stranden komt. Het gebied is zeer gemoedelijk en de bevolking vriendelijk.

Boerencamping Frankrijk met overheelijke pool

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Frankrijk?
Bezoek dan zeker ook de website van minicamping L'Etournerie in Château Guibert

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina