Minicamping De Iepenhoevein Anna Paulowna
Boerderijcamping in Noord Holland

MInicamping De Iepenhoeve in Anna Paulowna, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland, is een mooie rustige camping met royale plaatsen, zowel zon als schaduw. Er zijn 25 kampeerplaatsen voor de gasten beschikbaar allemaal met een stroomaansluiting. De mini camping ligt tussen de bloembollenvelden, die heel mooi bloeien in het voorjaar. Anna Paulowna is gelegen in de kop van de provincie Noord-Holland, op slechts 10 km van Schagen en 15 kilometer van Den Helder. Ook het strand is op slechts 7 km afstand van Minicamping De Iepenhoeve in Anna Paulowna, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland, gelegen.

MInicamping De Iepenhoeve in Anna Paulowna, Noord-Holland

De voorzieningen op Minicamping De Iepenhoeve in Anna Paulowna zijn uitstekend. Er is keurig sanitair dat in het voor- en najaar verwarmd is. Mocht u uw was willen doen, dan kunt u, tegen een vergoeding, gebruik maken van de wasmachine en droger. Voor de kleintjes is er een speeltuintje. Ook zijn er op deze mini camping wat kleinvee, varkentjes, konijnen en kippen, dus zijn er iedere dag verse eitjes in de receptie te koop. In het Vierkant van de boerderij vindt u internet aansluiting, tv en tafeltennis, skelters en fietsjes.Tevens is er ook een bibliotheek.

Mini camping De Iepenhoeve in Anna Paulowna

Minicamping De Iepenhoeve in Anna Paulowna is gelegen midden tussen de bloembollenvelden, aan viswater, 7 km van de gezellige badplaatsen Callantsoog en Groote Keeten. Een dagje naar Den Helder, de boot naar Texel, Schagen met zijn West Friese folklore Alkmaar de Kaasstad zijn enkele mogelijkheden voor een dagje uit. De mini camping ligt aan de Duin en Dijk ANWB fietsroute. Men biedt kampeerders de mogelijkheid om een voorseizoen of een seizoenplek te huren.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Iepenhoeve in Anna Paulowna.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina