Minicamping Idunn in Amfreville
Kleine camping in Normandië (Frankrijk)

Anne Vyncke-Kris Matthijs, de eigenaren van Minicamping Idunn in Amfreville, een kleine camping in Normandië, willen u graag verwelkomen op hun leuke zeer kleine camping met slechts 2 plaatsen. Het grote voordeel wat men hier mee voor ogen heeft is dat de gasten ten volle kunnen genieten van de rust en de ruimte en vooral de stilte tijdens de het verblijf. De accommodatie is basic. Er is een composttoilet en een warme douche ter beschikking. Naast de kleine camping kan men hier ook een twee persoons kamer huren. Dit alles mooi in het groen op enkele kilometers van Ste.-Mère-Eglise in het centrum van het prachtige natuurgebied "Le Parc des Marais du Cotentin et du Bessin". Je kan er naar hartenlust wandelen en fietsen. Pittoreske dorpen, uitgestrekte weiden en moerassen worden afgewisseld met een typisch landschap van hagen en bermen, hier bocage genoemd. Kom dit ervaren Minicamping Idunn in Amfreville, een kleine camping in Normandië.

Kleine camping Normandië / Frankrijk Idunn

Het huis van Anne en Kris staat in een mooie tuin met een ciderboomgaard en een weelderige groentehof waar men groenten op biologische wijze in harmonie met de natuur kweekt. Ze verkopen ook aromatische en medicinale kruiden. De minicamping is gelegen in de tuin op een afstand van het huis. De gasten kunnen, als men dat wenst , een ontbijt aanvragen. Kris en Anne verwennen dan aan de ontbijttafel met verse eitjes van hun kippen, zelfgebakken brood, croissants en zelfgemaakte confituur. En voor wie het internet belangrijk is: Wifi is aanwezig.

De omgeving van Minicamping Idunn in Amfreville is schitterend, kan hier naar hartelust wandelen en fietsen. Fietsen zijn hier te huur. De zee is nooit ver weg. Je kan heerlijk kuieren op de uitgestrekte stranden en in de talrijke kleine vissershaventjes rondom waar je lekkere zeevruchten kan smullen. De landing van Normandië (WOII) gebeurde hier vlakbij. Talrijke musea en gedenkplaatsen getuigen hiervan.

Minicamping Idunn in Amfreville - heerlijk genieten

Wilt u meer weten over deze kleine camping in Normandië?
Bezoek dan de website van Minicamping Idunn in Amfreville

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina