Minicamping Hoeve Rotterdam in De Cocksdorp
Boerderijcamping op Texel (Noord-Holland)

Minicamping Hoeve Rotterdam in De Cocksdorp, een boerderijcamping in Noord-Holland, is gelegen op het mooie Waddeneiland Texel. Deze minicamping bestaat sinds 2017. Minicamping Hoeve Rotterdam ligt gelegen aan het gelijknamige gemengd agrarisch bedrijf. De familie Slot boert al meer dan 100 jaar in de polder van Eierland op deze boerderij. In de moderne koeienstal melkt men circa 120 koeien met behulp van twee melkrobots, en wordt er gevoerd met een voerrobot waarvan er inmiddels twee op Texel staan. Verder is er jongvee, en worden er 35 hectare pootaardappelen en 16 hectare suikerbieten geteeld. Als voer voor de koeien teelt men 25 hectare maïs en is er 35 hectare grasland waar de koeien een groot deel van het jaar kunnen grazen. Bovendien wordt het grasland gekuild als voer voor de koeien. Zoals u ziet, bij minicamping Hoeve Rotterdam in De Cocksdorp, een boerderijcamping op Texel, kampeert u nog écht bij de boer.

Welkom bij Hoeve Rotterdam - Minicamping

Minicamping Hoeve Rotterdam heeft 12 plekken die allen voorzien zijn van 8 ampère stroom. Verder zijn er in het geheel nieuwe toiletgebouw 3 douches, 3 toiletten, een urinoir, een was cabine en een wasmachine aanwezig. Verder is er een wastafel aanwezig met 3 wasbakken. Buiten vind u de mogelijkheid om de afwas te doen op de daarvoor bestemde plaats, hier is zowel warm als koud water aanwezig. In de bewaarschuur waar in de winter onze aardappels opgeslagen staan, is er een mogelijkheid gemaakt om met minder weer binnen te zitten om bijvoorbeeld een spelletje te spelen, hier vind u tevens ook een koelkast en een magnetron. Mocht u uw fiets mee willen nemen tijdens het overnachten op de camping, dit is geen probleem deze kunnen binnen in een stalling staan. Verder is er op de camping gratis wifi voor bijvoorbeeld uw telefoon, tablet of laptop.

Natuur, zilte zeelucht en prachtige landerijen, dat is wat u in deze Texelse polder tegenkomt. Een plek vol rust, om helemaal tot uzelf te komen. Geniet van prachtige wandelingen en het mooie landschap. Natuurgebieden de Slufter, de Muy en de Schorren liggen op circa 5 kilometer afstand. Zo ook het waddenzeestrand bij paal 33, waar de boot naar Vlieland vertrekt. Het Noordzeestrand vindt u op circa 6 kilometer. Camping Hoeve Rotterdam ligt op circa 3 kilometer vanaf De Cocksdorp, hier vind u de Plus supermarkt en verschillende restaurantjes. Wat dacht u van ijsboerderij Labora, waar u op het terras een ijsje kunt eten en waar de kinderen ook lekker kunnen spelen, op nog geen 2 kilometer verwijdert van Camping Hoeve Rotterdam.

Genieten van de natuur bij Hoeve Rotterdam in de Cocksdorp

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping op Texel?
Bezoek dan de website van Minicamping Hoeve Rotterdam in De Cocksdorp

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina