Minicamping Zeeland
Boerencamping 't Ponyhof Aagtekerke

Boerencamping ’t ponyhof is niet alleen een camping, het is tevens een manege en er is een volwaardig restaurant aanwezig. Dit restaurant kunt u ook gebruiken voor uw feesten / partijen. Het feit dat deze minicamping in Zeeland ligt heeft als voordeel dat er altijd wel water in de buurt is. Waterpret voor de kinderen!  In het hoogseizoen organiseren zij voor de kinderen elke dag een leuke activiteit en vergeet de paarden niet van boerencamping ’t Ponyhof.

Minicamping 't Ponyhof Aagtekerke

U bent van harte welkom op welke manier u ook wilt gaan kamperen, of het nou met een tent is, met een vouwwagen of caravan, bij deze boerencamping in Aagtekerke bent u meer dan welkom. U kunt uw huisdieren ook meenemen maar overleg dit van tevoren wel.

Bent u toch niet zo’n echte fan van kamperen, maar wilt u wel graag de sfeer proeven van boerencamping ’t ponyhof? Dat kan, ze hebben namelijk ook vakantiehuisjes. Voor alle gasten is er wel wat te doen, er worden regelmatig leuke uitjes georganiseerd met paarden, voor de kinderen zijn er meerdere speeltoestellen en de douches en warm water zijn geheel gratis.

Boerencamping 't Ponyhof Aagtekerke

Voor meer informatie over boerencamping ’t ponyhof kunt u hun website bezoeken.
Klik hier om doorverwezen te worden naar de website van de minicamping Zeeland

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina