Minicamping Het Platte Putje in Groede
Kleine camping in Zeeland

Minicamping Het Platte Putje in Groede, een boerencamping in Zeeland, heet u graag van harte welkom in de prachtige provincie met vele mogelijkheden. De camping is ideaal gelegen op zo'n 2,5 km van de Noordzeekust met brede stranden. Aan de rand van het pittoreske dorpje Groede kunt u deze kleine camping vinden. Groede, met zijn historische markt, drie restaurants en een ambachtelijke bierbrouwerij. Vanaf hier voeren fiets-, wandel- en ruitertochten u door de prachtige natuur van Zeeuws-Vlaanderen, waar u de rust en ruimte nog kunt vinden. In de streek worden vele activiteiten georganiseerd voor toeristen. Voor een cultureel uitstapje bezoekt u Gent en Brugge, vlak over de grens. Deze steden zijn een bezoek meer dan waard.

Naast de camping vindt u hier ook een aantal appartementen die u kunt huren als alternatief verblijf. De appartementen zijn goed uitgerust: keuken met vaatwasser en combi-magnetron, eethoek, zithoek, badkamer, tv, vloerverwarming en twee slaapkamers met boxspring bedden. Kinderbedje op aanvraag. De appartementen zijn rookvrij. Gasten  van de appartementen mogen gebruik maken van alle  aanwezige voorzieningen.

Minicamping het Platte Putje in Groede

Minicamping het Platte Putje heeft uitstekende voorzieningen. 25 ruime staanplaatsen met elektra en gratis WIFI. Watertappunten zijn aanwezig evenals een keukentje met (gratis) warm en koud water. Er zijn voldoende toiletten aanwezig tezamen met gratis douches en wastafels. Bovendien is als extra luxe voorziening de sanitaire ruimte voorzien van vloerverwarming.

Er is een recreatieruimte met TV aanwezig. Voor de kinderne zijn er verder een ballenbak, trampoline, skelters en traptractoren aanwezig. Ook vind u er diverse speeltoestellen voor de kinderen waaronder een zandbak, schommels en een glijbaan. Er is een dierenweide met schapen, kippen, geitjes en een ezel Pinky. Bovendien bestaat er de mogelijkheid om fietsen te huren. Al met al kunt u uw lol wel op bij minicamping het Platte Putje in Groede een boerencamping in Zeeland.

Paardenverblijf

U kunt uw paard of pony meenemen op uw vakantie en samen op één adres vertoeven. Wat is er mooier dan aan zee langs de vloedlijn te rijden met uw eigen paard of pony? Zo heeft ook uw trouwe viervoeter een heerlijke vakantie. De polders in Zeeuws-Vlaanderen zijn prachtig en op de romantische dijkjes kunt u een mooie tocht maken met uw paard.

Route vanaf de Westerscheldetunnel

Volg Vlissingen (A58), Terneuzen (tol), Breskens/Oostburg (N61) en tot slot Groede (N675).

Route vanaf België

Via Antwerpen volgt u de borden Brugge en Zeeuws-Vlaanderen en via N49 volgt u Kaprijke, Breskens, Groede.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Zeeland?
Bezoek dan zeker ook de website van minicamping Het Platte Putje in Groede.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina