Minicamping 't Landleven in Callantsoog -
Boerencamping in de provincie Noord Holland

De familie Bos heet u van harte welkom op minicamping 't Landleven in Callantsoog, een boerencamping in de provincie Noord Holland. De camping is een gezellige en echte boerencamping met ca. 50 melkkoeien, 20 pinken en kalveren en een pensionstal. Vele kinderen hebben hier al geholpen bij het melken van de koeien, de fles geven aan de kalveren of helpen bij het halen en brengen van de koeien uit en naar het land. Daarnaast mogen zij ook helpen bij het voeren, poetsen en binnen/buiten zetten van de paarden en pony's. Uw eigen paard of pony mee voor een vakantie? Ook paardenliefhebbers kunnen heerlijk kamperen op deze boerencamping.Op aangegeven tijden kunt u ook een ritje maken op het strand. Minicamping 't Landleven in Callantsoog, een boerencamping in de provincie Noord-Holland beschikt over een weidegang en een rijbak buiten.

Minicamping 't Landleven in Callantsoog beschikt over ruime beschutte staanplaatsen voor caravan, tent of camper. Elke staanplaats heeft de beschikking over stroom (optioneel). Ook is er nog een open veldje waar een aantal plaatsen voorzien kunnen worden van stroom. Op dit veldje zijn er voor de kinderen trampolines en klimtoestellen. Deze camping beschikt ook over een stacaravan (5 pers.), een minicaravan (2 tot 3 pers.) en een vouwwagen (5 pers.) welke geïnventariseerd gehuurd kunnen worden Alle gasten mogen gratis gebruik maken van het sanitairgebouw, waar tevens de wasmachine tegen een vergoeding gebruikt mag worden. Verder zijn hier 4 toiletten, 6 wasbakken en 4 douches beschikbaar. Deze boerencamping beschikt over een draadloos netwerk. Toegang tot dit netwerk is beperkt, maar vrij.

.

Alkmaar, Schagen en Den Helder zijn steden die u met de auto binnen een half uur vanaf Minicamping 't Landleven in Callantsoog kunt bereiken. Wekelijks zijn hier leuke markten te bezoeken, bijvoorbeeld in de zomer de beroemde kaasmarkt in Alkmaar. Actieve, culturele en ontspannende activiteiten voor het hele gezin kunt u ook vinden in de Noordkop. In de maanden april en mei kunt u genieten van van de prachtige bloeiende tulpenvelden in deze omgeving.

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Noord Holland?
Neemt u dan vlug een kijkje op de website van minicamping 't Landleven in Callantsoog

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina