Minicamping Ferme des Jolies Allures in La Brégère
Boerencamping in de Dordogne (Frankrijk)

Stel je eens voor: Wakker worden, de tent of caravan opendoen en dan uitzicht hebben op een kudde prachtige gangenpaarden in glooiende weides... dat is het ultieme buitenleven! Daarvoor hebben Frédéric en Dorine op Minicamping Ferme des Jolies Allures in La Brégère, een boerencamping in de Dordogne, hun biologische boerderij met fruit en gangenpaarden, verschillende soorten kampeerplaatsen beschikbaar. Er zijn plaatsen aan het water en op het veld. De meeste hebben electra en staan half in de schaduw. Ze hebben 5 "gepimpte" caravans met overdekt terras en 2 ingerichte Safaritenten die u kunt huren. Mocht u met een tourcaravan, camper of eigen tent willen komen, neem dan even contact met hen op . Hier zijn 6 plekken voor beschikbaar. De biologische boerderij aan de rand van een klein gehucht, heeft een oppervlakte van bijna 30 hectare, dat men U rust en ruimte kan garanderen op Minicamping Ferme des Jolies Allures in La Brégère, een Boerencamping in de Dordogne.

Ferme des Jolies in Franrijk

Het camping terrein van Minicamping Ferme des Jolies Allures in La Brégère is 1,5ha groot beschikt over een sanitairgebouw met 2 warmwater douches, 2 toiletten een urinoir, 2 wastafels en 2 spoelbakken. Ook kunt u gebruik maken van de algemene keuken. Er is een klein winkeltje voor wat dagelijkse boodschappen, producten van de boerderij en iedere dag verse eitjes van de kippen van de buren. De bakker komt twee keer per week langs met vers stokbrood en andere lekkernijen. Het is ook mogelijk om de hele camping inclusief de 5 caravans, 2 safaritenten en wat losse kampeerplekken af te huren voor uw familiefeest, schoolvakantie, workshop of andere bijzondere gelegenheden. Neem geheel vrijblijvend contant op met Frédéric en Dorine voor meer informatie.


Frédéric en Dorine verhuren de tenten en caravans in principe van zaterdag tot zaterdag en in het hoogseizoen uitsluitend per week. Alle prijzen zijn inclusief alle bijkomende kosten, dus geen verrasssingen achteraf. In overleg is het mogelijk op een andere dag of tijd te wisselen en om bijvoorbeeld alleen een weekend of midweek te komen. Op en om de boerderij zijn al genoeg huisdieren, daarom dient u uw huisdieren thuis te laten. In de tenten en caravans is het verboden te roken. De tenten zijn ingericht voor twee personen, maar in overleg is er een bed bij te plaatsen. De actuele prijzen zijn op de website van de boerencamping te vinden. Omdat het hier heel erg rustig is en gezien de kleinschaligheid van de accommodatie, zonder zwembad en speeltuin, bieden Frédéric en Dorine de vakantieverblijven op Ferme des Jolies Allures alleen aan voor volwassenen. Ferme des Jolies Allures ligt in het noordoosten van de Dordogne, de Périgord-Vert. Het is een ideale plek voor rustzoekers, boekenlezers, wandelaars, uitslapers maar bovenal voor levensgenieters! Net ver genoeg van het massa toerisme om er geen last van te hebben, maar toch kastelen, grotten, musea en mooie steden als Brantôme, Sarlat, Montignac en Périgueux in de buurt, om eens een dagje te bezoeken.

Minicamping in de Dordogne

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de Dordogne?
Bezoek dan de website van Minicamping Ferme des Jolies Allures in La Brégère

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina