Minicamping Droomkinderen in Bourtange
Boerderijcamping in Groningen

Minicamping Droomkinderen in Bourtange, een boerderijcamping in de provincie Groningen is gevestigd bij een grote (zorg)boerderij en ligt nabij de vesting Bourtange in het zuidoost Groningse landschap. Het is een unieke camping want er zijn van oorsprong 14 plaatsen, maar omdat er op de boerderij bewoners zijn met autisme worden er maximaal 6 plaatsen beschikbaar gesteld. Hierdoor is er voor iedere standplaats veel meer ruimte beschikbaar. Men hanteert dan ook de slogan "Een minicamping met maxi plaatsen". Deze camping is dan ook het meest geschikt voor rustzoekers. Minicamping Droomkinderen in Bourtange, een boerderijcamping in de provincie Groningen, is op loopafstand van de Duitse grens gelegen.

Minicamping Droomkinderen

Er zijn hele nette en ruim voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig op Minicamping Droomkinderen in Bourtagne. De voorzieningen zijn afgestemd op de oorspronkelijke 14 plaatsen. De voorzieningen en het terrein op de camping worden elke dag onderhouden door de bewoners (met of zonder begeleiding). Men krijgt dan ook vele complimenten over het schone campingsanitair. Op deze manier leren de bewoners op een vertrouwde manier omgaan met externe contacten.Tevens zijn er nog enkele andere voorzieningen, o.a. een tafeltennistafel. Een belangrijke andere voorziening is de prachtige omgeving waar deze boerderijcamping zich in bevindt. De schitterende Vesting Bourtange bevindt zich op slechts 800 meter vanaf de camping en is gewoon een bezoek waard.

De prachtige omgeving bij Minicamping Droomkinderen in Boutange leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen. Ook zijn er volop mogelijkheden om dagtripjes te maken naar o.a. (natuurlijk) vesting Bourtange (800 meter wandelen), Ter Apel (bossen en bezienswaardigheden), Sellingen (bossen met beekjes), stad Groningen, en u bent op loopafstand van de Duitse grens. Ook zijn er volop musea en andere bezienswaardigheden in de buurt. Winschoten ligt op een minuut of 20 rijden en Emmen met zín prachtige dierentuin is een half uur rijden. Ervaar eens de ruime en de schoonheid van het Groningse land en kom een kamperen op deze schitterende boerderijcamping.

Minicamping Groningen, boerencaming Droomkinderen in Bourtange

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Droomkinderen in Bourtange.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina