Minicamping Domaine Le Gui in Biches
Hondencamping in de regio Bourgogne-Franche-Comté (Frankrijk)

Minicamping Domaine Le Gui in Biches, een hondencamping in de regio Bourgogne-Franche-Comté is een gezellige , kleinschalige hondencamping met 3 omheinde campingplaatsen. Op het grote vlakke campingterrein zijn 3 mooie en zeer ruime (individueel omheinde) campingplaatsen ingericht. Er staan 2 caravans en een Bergerie op de omheinde campingplaatsen. U kunt gratis een tent of vouwwagen bijplaatsen !  Alle omheinde campingplaatsen zijn minimaal 300 m2 groot en hebben een prachtig panoramisch uitzicht op het aangelegen bos. Op het grote omheinde speelveld kunnen alle honden samen spelen.  Bij elke campingplaats op Minicamping Domaine Le Gui in Biches, een hondencamping in de regio Bourgogne-Franche-Comté, staat bovendien een picknicktafel .  

Minicamping Domaine Le Gui in Frankrijk - echte hondencamping

In de sanitairruimte van Minicamping Domaine Le Gui in Biches zijn een douche en toilet aanwezig . Ook kunt U hier de afwas doen . Toiletpapier is aanwezig. Gebruik van het sanitair, stroom (10 A) en de WIFI zijn uiteraard inbegrepen bij de huurprijs. Er is een koel/vriescombinatie beschikbaar voor de campinggasten. en heel gemakkeleijk: Dagelijks gaan de eigenaren voor u naar de plaatselijke warme bakker en nemen de door u bestelde pains, baguettes, croissants en chocoladebroodjes zonder meerprijs voor u mee. Uw honden hoeven hier niet aan de campinghaak of lijn en ze kunnen dus lekker vrij rondlopen op uw eigen 300 m2 grote omheinde campingplaats (en op het grote speelveld). U hoeft ook niet bang te zijn dat andere honden in  uw tent of vouwwagen komen. 

Er zijn veel faciliteiten op en rond Minicamping Domaine Le Gui in Biches voor de honden én hun baasjes:1. De streek leent zich uitstekend voor leuke wandelingen met de honden. Wandelroutes liggen voor u klaar. Bij aankomst krijgt u ook alle praktische informatie, waaronder de leuke restaurantjes , de wandelingen , supermarkten , tankstations etc, etc. 2. Een eigen grote (omheinde) campingplaats van minimaal 300 m2 waar uw honden vrij los kunnen lopen. 3. Een groot speelveld waar ze vrijuit kunnen rennen en spelen met balletjes en andere honden. 4. Er is een bench aanwezig. 5. Oppas service: Als u een uitstapje wilt maken of zelfs enkele dagen een andere streek wilt bezoeken dan kan er op uw honden gepast worden. 6. Desgewenst en indien nodig gaat Frank met u mee naar de dierenarts (en/of de huisarts) 7. Bij het kanaal de Nivernais (op loopafstand) kan samen met de honden gezwommen worden.

Hondencamping Domaine le Gui in Frankrijk een waar genot voor iedere viervoeter

Wilt u nog meer weten over deze leuke hondencamping in de regio Bourgogne-Franche-Comté?
Bezoek dan de website van Minicamping Domaine Le Gui in Biches

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina