Minicamping De Veenborg in Kolham
Boerderijcamping in Groningen

Minicamping de Veenborg in Kolham, een boerderijcamping in de provincie Groningen, ligt aan de rand van Hoogezand-Sappemeer, aan het Winschoterdiep en de oude weg naar Groningen. Met een wijds uitzicht over het Groningse platteland ervaar je hier rust en ruimte. Er zijn 40 ruime kampeerplaatsen met een stroom-aansluiting, een waterkraan en een vuil water afvoer. Tevens is er Wifi beschikbaar voor de gasten. De camping is nog vrij nieuw, want René en Marian van Dijken hebben hem pas geopend in mei 2015. Zij nodigen u gaarne uit voor een kort, middellang of lang bezoek uit op Minicamping de Veenborg in Kolham, een boerderijcamping in de provincie Groningen.

Minicamping de Veenborg in Kolham (Groningen)

De voorzieningen zijn natuurlijk allemaal ook splinterniew op Minicamping De Veenborg in Kolham. Er is brandschoon sanitair, zeer ruime plekken voorzien van een stroomaansluiting, een waterkraan en afvoer. Ook is er een gezellige kantine aanwezig. KInderen kunne zich hier tevens uitstekend vermaken. Houdt u van tuinieren? Reserveer dan bij uw seizoensplek een moestuin voor u zelf! 100 m2 om uw eigen groente, fruit en bloemen te verbouwen. Fijn voor volwassenen en leerzaam voor kinderen!

Achter Minicamping DeVeenborg in Kolham is een prachtig natuurgebied van 550 hectare groot, het Roegwold. Het Roegwold bestaat uit waterpartijen, moeras, riet, veen en kruidenrijke graslanden. Vooral vogels zoals de lepelaar, de roerdomp en de velduil zullen zich er thuis voelen. Voor recreanten zijn wandel-, fiets-, en ruiterpaden aangelegd. Daarnaast zijn er langs het Slochterdiep, het Afwateringskanaal, de Slochter Ae en de Uiterburensloot visvriendelijke oevers gemaakt. Er wordt nog steeds aan het natuurgebied gewerkt, maar als het klaar is heeft het een oppervlakte van 1700 hectare. Het is echt een prachtig natuurgebied, met wandel- en fietspaden, picknickplaatsen en een uitkijktoren die uitkijkt over het Groninger landschap. Aan de voorkant van de camping vindt u op fietsafstand het Zuidlaardermeergebied. Verder liggen de minicamping slechts 10  kilometer van de stad Groningen verwijderd, een bruisende studentenstad waar alle denkbare vertier en voorzieningen aanwezig zijn. 

Minicamping de Veenborg in Groningen

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan de website van Minicamping De Veenborg in Kolham.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina