Minicamping de Toffe Peer in Driewegen
Boerderijcamping Zeeland

Het doet de eigenaren van Minicamping De Toffe Peer in Driewegen, een boerderijcamping in Zeeland een genoegen u welkom te heten op hun mooie bedrijf. Wat weten we nog van het landleven? Wanneer heeft u voor het laatst kunnen luisteren naar de stilte? Kunnen luisteren naar het gekwaak van kikkers in de sloot? Weet u nog hoe drogend hooi in een weiland ruikt? Wanneer werd u voor het laatst gewekt door het kraaien van de haan of door gerammel van melkbussen? Indien u dit vergeten bent of zelfs nog nooit beleeft heeft kom dan een korte of langere vakantie doorbrengen op Minicamping De Toffe Peer in Driewegen, een boerderijcamping in Zeeland.

Minicamping de Toffe Peer in Driewegen

Minicamping De Toffe Peer in Driewegen ligt tussen de fruitboomgaarden en is omsloten door een Zeeuwse haag en de oude spoordijk die nu een schitterende natuurwaarde is. De boerderijcamping heeft 15 plaatsen op 5000m2 en is voorzien van ruime plekken met 6 ampere stroom en uitstekende sanitaire voorzieningen. De plaatsen zijn dan ook zeer ruim en bieden veel privacy. En er is natuurlijk gratis Wifi voor de gasten op deze camping. Op Minicamping De Toffe Peer in Driewegenis het nu ook mogelijk om een sfeervol compleet ingerichte safaritent met comfortabele bedden te huren. De safaritenten staan op de mooiste plekjes van de camping. Door de complete inrichting hoeft u weinig meer mee te nemen dan uw vakantiekleding. Ideaal als u toch eens wilt kamperen en u heeft zelf geen tent of caravan.

Boerderijcamping De Toffe Peer in Driewegen is een uitstekende uitvalsbasis om in de directe omgeving te fietsen, te wandelen of te mennen. Door de wirwar van dijkjes en polders, de afwisseling tussen landbouw, boomgaarden, natuur en cultuur is dit een uniek gebied. In de 'Zak van Zuid-Beveland' zijn 15 kerkdorpjes verspreid over het gebied. Ondanks dat de dorpjes de sfeer ademen dat de tijd heeft stil gestaan, zijn er tal van theetuinen om bij te komen en te genieten van de rust. Een half uur vanaf de camping ligt het Noordzee strand. Dit behoort tot de mooiste en schoonste stranden van Nederland. Na een dagje strand laat u de drukte van de kust weer achter zich en kunt u weer genieten van uw rust op deze heerlijke minicamping in Zeeland.

Minicamping de Toffe peer in Zeeland - voor rust, ontspanning en natuur.

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in Zeeland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Toffe Peer in Driewegen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina