Minicamping de Swaenebloem in Uitgeest
Kleine camping in Noord-Holland

Familie Rodenburg heet u van harte welkom op minicamping de Swaenebloem in Uitgeest, een kleine camping in Noord-Holland. De camping is gelegen in de mooie polder van Uitgeest (buurtgemeente van Castricum) en op loopafstand van het Uitgeester- en Alkmaardermeer. De plaatsen op de camping zijn ruim opgezet en allen voorzien van stroomaansluiting. Eveneens zijn er watertappunten op het campingterrein aanwezig. De omgeving van de camping biedt genoeg mogelijkheden voor natuur en cultuur liefhebbers. Door de ligging in Noord Holland heeft u vele mogelijkheden op gebied van cultuur. Genoeg steden in de omgeving in ieder geval. Al met al een uitgelezen mogelijkheid om heerlijk te kamperen.

Minicamping de Swaenebloem

De Zuid,West -en Noordkant van onze minicamping hebben wij voorzien van een windsingel,de oostkant is opengelaten zodat u allen vrij uitzicht heeft op het natuurgebied van Uitgeest. Een ieder kijkt dus heerlijk uit over het fraaie polderlandschap.
Voor de kleine kampeerders onder ons, hebben wij een zandbak een schommel en een wip op het campingveld.
Ons sanitairgebouw  is voorzien van de benodigde douches(zonder douchemuntjes) ,wasbakken en toiletten,waarbij de heren en dames gescheiden zijn.

Uiteraard word alles dagelijks voor u schoongemaakt en ziet het er fris uit. Tevens beschikt onze minicamping over gelegenheid om(overdekt) af te wassen en is er een centrifuge(gebruik gratis) aanwezig.Sinds mei 2012 hebben wij draadloos internet op onze camping. Minicamping de Swaenebloem ligt zeer centraal ten opzichte van de steden Haarlem,Alkmaar(met zijn Kaasmarkt) en Amsterdam(de rondvaarten).Deze steden zijn snel per trein te bereiken ,maar ook met de fiets.

Onze gevarieerde omgeving maakt het voor de kampeerder bijzonder.De duinen, het strand en de bollenvelden enerzijds,de polder en de Zaanse huizen anderzijds.Vergeet u ook niet een bezoek te brengen aan de Zaanse Schans!

Swaenebloem in Uitgeest


Onze waterrijke omgeving leent zich zeer goed om te kanoën,te surfen of te zeilen.Een kanoverhuurbedrijf ligt op loopafstand van onze minicamping.Er zijn div. kanoroutes uitgestippeld. De omgeving van minicamping de Swaenebloem is gevuld met fietsroutes,de bekende Pontjesroute gaat zelfs langs onze camping of fietst u eens een stuk van de Stelling van Amsterdam!

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Noord-Holland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Swaenebloem in Uitgeest

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina