Minicamping De Spijken in Ammerzoden
Boerderijcamping in Noord-Brabant

Op Minicamping De Spijken in Ammerzoden, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, kun je naast de vleeskoeien die er lopen nog meer beleven. Op de minicamping vindt je 15 ruime plaatsen, voorzien van 6 amp. stroom, met een oase aan rust. Het terrein is autovrij, hergeen de rust ten goede komt. Op de minicamping staat een chalet/blokhut/trekkershut. Hier kunnen zelfs mensen die geen kampeerspullen hebben, toch van het buitenleven genieten. Mocht u eens bezoek willen ontvangen zonder kampeermiddel dan kan met ook gebruik maken van de 2 B&B kamers die volledig ingericht zijn. De eigenaren van Minicamping De Sijken in Ammerzoden, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, nodigen u van harte uit voor een verblijf op deze ruime en nette camping.

Minicamping de Spijken in Ammerzoden

Er zijn uitstekende voorzieningen aanwezig op Minicamping De Spijken in Ammerzoden. Er is een hele net, schone, verwarmde en luxe sanitair ruimte. Voor de natte en koude dagen in Nederland is er een recreatieruimte, waar je t.v. kunt kijken en gezellig samen zijn. Heel belangrijk tegenwoordig is dat u over gratis Wifi kunt beschikken. Maar ook op het terrein van de Spijken hoeft niemand zich te vervelen. Vissen, roeien, jeu-de-boulen, trampolinespringen, buiten-schaken en in de zandbak spelen: het kan allemaal. Er is zelfs een speciale vuurplaats aanwezig op deze boerderijcamping.

Op loopafstand van Minicamping De Spijken in Ammerzoden is van alles te beleven. Met de fiets ben je zo bij Kasteel Ammersoyen, in Den Bosch, in Zaltbommel of in Heusden of Slot Loevestein. Met de auto naar de Efteling. Wandel- en fietsliefhebbers genieten van de dijken en uiterwaarden, kastelen en pittoreske dorpjes. In de kaarsenmakerij van De Spijken worden de eigengemaakte kaarsen verkocht, en er worden workshops en kinderfeestjes georganiseerd. Het motto hier is: “Er mag veel bij ons, er moet niets, als je maar rekening houdt met elkaar.”

Kleine camping in Ammerzoden, Boerencamping de Spijken

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van Minicamping De Spijken in Ammerzoden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina