Minicamping de Selevia Hoeve in Werkendam -
Boerencamping Brabant

De familie van de Broek heet u van harte welkom op minicamping de Selevia Hoeve in Werkendam, een boerencamping in Brabant temidden in het biesosch. Deze camping laat u optimaal genieten van alle natuurschoon in de omgeving en is dan ook uitermate geschikt voor diverse soorten natuurliefhebbers. De camping wordt als extra aangeboden aangezien de Selevia Hoeve in eerste instantie een manege is. U ziet hier dus ook volop paarden. Volop genieten van de natuur kan bij minicamping de Selevia Hoeve in Werkendam, een boerencamping in Brabant.

Als u ’s ochtends uw tent openrits ziet u in de ochtenddauw misschien nog net een aantal jonge hertjes wegrennen. Een eindje verderop spits een haas zijn oren en vraagt zich af op iemand hem soms had gezien. Echte natuur dus. Maar niet alleen de dieren maken minicamping de Selevia hoeve tot een waar natuurpark maar ook zaken zoals de zon met prachtige zonsondergangen met schitterende kleuren, zachte briesjes met frisse geuren.

Deze boerencamping in Brabant biedt een parte douche/toilet gelegenheid. Ook aan de kinderen in gedacht. Er is een speeltuin aanwezig midden op de camping. Uiteraard is het mogelijk om paarden te huren of uw eigen paard mee te nemen en bij minicamping de Selevia Hoeve te stallen gedurende uw verblijf. Zo ziet u de mogelijkheden van een kleine camping weer groeien.

Rustzoekers, natuurgenieters, fiets fanaten of wandelaars kunnen hun hart ophalen bij deze boerencamping in Brabant te midden in het Biesbosch. Mocht u eerder voor cultuur kiezen dan zit u hier ook goed. Op nog geen 15 minuten rijden vindt u het Biesbosch museum en een aantal uitstekende restaurants. Ook worden er kano’s verhuurd voor een avontuurlijke toch door de vele waterwegen van het Biesbosch. Of maak een rondvaart op de fluiterboot en bezichtig de schitterende omgeving van minicamping de Selevia Hoeve in Werkendam.

Wilt u meer informatie over deze schitterende boerencamping in Brabant?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping de Selevia Hoeve in Werkendam.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina