Minicamping De Rijnhoeve in Callantsoog/Schagerbrug
Kleine camping in de provincie Noord-Holland

De familie Blom-van Rijn heet u graag welkom op minicamping De Rijnhoeve in Callantsoog/Schagerbrug, een kleine camping in de provincie Noord-Holland. De minicamping ligt tussen de stad Schagen en kustplaats Callantsoog, vlakbij het strand, uitgestrekte duinen en natuurreservaat het Zwanenwater. De camping heeft 8 staanplaatsen, allen met maar liefst 16 A stroomaansluiting. Er zijn 2 tappunten met drinkwater, een voorziening om chemische toiletten te legen en aparte parkeerplaatsen. Tevens is er 1 pipowagen/caravan in de verhuur. Nieuw is het Indoor kamperen. De grote kas is geheel in strand/tuin stijl ingericht voorzien van een sanitair unit en je maakt gebruik van de keuken en bar die voorzien is van alle keukenspullen, die je nodig hebt om te kamperen. Bestek, borden, glazen, pannen, kookplaten, koffie/thee apparaten, koelkasten, kortom je hoeft eigenlijk alleen maar je tentje/vouwwagen en een goed humeur mee te nemen! Er zijn ruime plekken voor ca. 7 tenten of (kleine) vouwagens. Deze plaatsen zijn het meest geschikt voor koppels. Er is hier geen ruimte om te spelen of een speelplek. Daarnaast is het sanitair niet gericht op (grote) groepen. U kunt hier nog genieten van de ruimte, rust, strand, frisse lucht en de bollenvelden. De kop van Noord-Holland heeft de meeste zonuren van Nederland. Minicamping De Rijnhoeve in Schagerbrug, een kleine camping in de provincie Noord-Holland, ligt op het eigen erf en is afgescheiden van het woonhuis, de paardenstallen en de openbare weg door bomen en struiken.

Minicamping De Rijnhoeve , boerderijcamping Noord-Holland

 

 

Minicamping De Rijnhoeve in Callantsoog/Schagerbrug heeft een gezellige recreatieruimte met aansluitend de nette sanitaire voorzieningen. Voor de gasten is er natuurlijk gratis WIFI beschikbaar. In de recreatieruimte is er afwas gelegenheid. Er staan diverse gezelschapspelen, sjoelbakken, er is een tv aanwezig en er is een ruil-bibliotheek. Aan de paardenliefhebbers is ook gedacht, er is een Paard en Bed arrangement: hoe leuk is het om met je/uw eigen paard op deze boerderijcamping te komen logeren? Uw paard wordt hier verzorgt op basis van vol pension en u slaapt in de volledig ingerichte pipowagen/caravan of u neemt uw eigen caravan/camper of tentje mee. Heerlijk relaxen en genieten voor paard en ruiter! Voor de paarden zijn er nog veel meer mogelijkheden aanwezig. Kijk hiervoor op de website.


Boerderijcamping De Rijnhoeve in Schagerbrug,  Noord-Holland

Callantsoog ligt op 4 km afstand van minicamping De Rijnhoeve in Callantsoog/Schagerbrug. Hier vindt vele winkeltjes en restaurantjes. Parkeren is gratis. Het strand is op 1 km afstand en er loopt een nationale fietsroute langs de minicamping. Het natuurreservaat “Het Zwanenwater” ligt op 750 meter. Met uw eigen paard kunt u binnen en buiten rijden en naar het strand gaan. Bij Den Helder is een kanoroute aangelegd door een natuurgebied. Op verschillende plaatsen zijn kano's te huur. Op vrijdag’s is de beroemde kaasmarkt in Alkmaar, zeker een bezoekje waard! Half april kunt u genieten van mooie bloemenmozaïeken op de bloembollendagen in het plaatsje Anna Paulowna. In Den Helder zit het marine museum en kunt u bij de haven gezellig zitten, winkelen of naar de bioscoop. De Waddenzee en de Noordzee met mooie, rustige stranden zijn op fietsafstand. In Den Helder kunt u Iedere Dinsdag, in de zomermaanden naar de Juttersmarkt en iedere Donderdag, in de zomermaanden, is de Westfriese markt in Schagen. Schagen is een hele gezellige stad met velen winkels, terrasjes en eetgelegenheden. In St. Maartenszee is attractiepark 'De Goudvis' met zowel binnen als buiten activiteiten, geschikt voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar. Zoals u ziet, u hoeft zich geen moment te vervelen als u verblijft op deze leuke minicamping De Rijnhoeve in Callantsoog/Schagerbrug.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Rijnhoeve in Callantsoog/Schagerbrug.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina