Minicamping de Oliepot in Aardenburg -
Boerencamping Zeeland

U bent van harte welkom op minicamping de Oliepot in Aardenburg, een boerencampnig in Zealand. Deze familiecamping biedt u veel mogelijkheden. Hoewel de grootte van deze camping beperkt is bent u er toch van alle gemakken voorzien. U kunt genieten van de meest luxueuse zaken waaronder een zuiveringsinstallatie. Dit zorgt voor een constante aanvoer van schoon en zuiver drink en douchewater.

minicamping de oliepot in aardenburg

De kampeerplaatsen zijn voorzienvan electriciteitsaasluitingen waarbij kunt kiezen uit verschillende stroomsterken. Hierbij zijn 4, 6, 10 of 16 àmpere de mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Er zijn niet veel dieren aanwezig, er lopen twee schapen rond op ons terrein en afhankelijk van het seizoen lopen hier ook lammetjes bij. Daarbij zijn er enige scharrelkippen aanwezig voor de eieren voorziening.

minicamping de oliepot is een echte familiecamping waar u heen kunt gaan voor uw rust en ontspanning. Het is daarom ook logisch dat het niet is toegestaan uw voertuigen te parkeren bij uw caravan, vouwwagen of camper. Het gras staat op deze boerencamping in Zeeland hoog in het vaandel en dit willen zij graag goed houden, daarom is er ook een aparte parkeerstrook aanwezig voor uw voertuigen. Aan uw caravan kunt u een luifel of voortent bouwen mits deze voorzien worden van plastic of een doorgroeimat. De kampeerplaatsen moeten het hele seizoen in goede conditie blijven.

boerencamping Zeeland - minicamping de oliepot

Onze zuiveringsinstallatie is geplaatst in de oude paardenstal die dateerd uit 1600. Er zijn hier 4 toiletten aanwezig waarvan 1 met wastafel, 2 douches en 4 aparte wastafels. Ook is er ruimte aanwezig voor de handwas of afwas. Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine. Ook kunt u uw koelelementen in de diepvries van minicamping de oliepot bergen om zo optimaal koel te houden. Een koelkast is ook te gebruiken. De inhoud van uw chemisch toilet kunt u apart losen.

Minicamping Aardenburg - boerencamping de Oliepot

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Zeeland?
Neemt u dan gerust eens een kijkje op de website van minicamping de Oliepot in Aardenburg

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina