Minicamping De Linde in Merselo
Familiecamping in de provincie Limburg

Minicamping de Linde Merselo, een familiecamping in de provincie Limburg, is gelegen aan de uitgestrekte bossen van Merselo. Het kampeerterrein heeft 25 ruime kampeerplaatsen en een 4 persoons Pipowagen. Het terrein is zeer vlak. Gastvrijheid, gemoedelijkheid, rust en ruimte vind u terug op De Linde. In 2008 werd de camping uitgeroepen tot beste VEKABO camping van Nederland en daar zijn de eigenaren nog steeds heel erg trots op. En....volgens de ANWB is minicamping De Linde in Merselo een van de mooist gelegen campings van deze omgeving in Limburg.

minicamping de Linde Merselo

De faciliteiten op minicamping De Linde zijn uitstekend. Verwarmd sanitair, er is mogelijk om te wassen, centrifugeren en drogen en aan een koelkast voor ieders gebruik is ook gedacht. U neemt uw huisdier gewoon mee, mits hij/zij is aangelijnd. Uw kinderen hoeven zich ook geen moment te vervelen, een speeltuintje met schommel, glijbaan, speelhuisje etc. zijn aanwezig, evenals skelters en fietsjes. In de binnenruimte is een speelunit voor de kinderen. Het is dus een echte familiecamping!

familiecamping de Linde Merselo - minicamping Limburg

Wandel- en fietsroutes zijn aanwezig in de receptie van minicamping De Linde in Merselo, deze kunt u per dag lenen. De camping ligt aan de welbekende knooppuntenroute van zowel het wandelen als het fietsen. Minicamping De Linde is gelegen in een afwisselend gebied tussen de Peel en de Maas en alles wat er tussen ligt ( bos, landerijen en heide) , ter hoogte van de gemeente Venray. Pretparkbezoek, speeltuin, wandelen met de schaapsherder of lekker lezen in een boek. Bij familiecamping De Linde is het mogelijk.

Zoekt u meer informatie van deze familiecamping in Limburg?
Bezoek dan de website van minicamping De Linde

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina