Minicamping De Lachende Loods in Koudekerke
Boerencamping in de provincie Zeeland

Fred, Monique, Annabel en Jelle van minicamping De Lachende Loods in Koudekerke, een boerencamping in de provincie Zeeland vragen zich af of u de volgende combinatie al kent. Een minicamping waar kleinschalig kamperen voorop staat en een paardenhouderij waar paarden en pony’s in alle soorten en maten aanwezig en waar uw kinderen en uzelf iedere dag van kunnen genieten. Voor een echte familiecamping in ongedwongen sfeer kiest u natuurlijk voor minicamping De Lachende Loods in Koudekerke, een boerencamping in de provincie Zeeland.

Kampeervel;d de Lachende Loods in Koudekerke

 

Het kamperen op minicamping De Lachende Loods in Koudekerke biedt u veel ruimte en mooi uitzicht op Vlissingen en de omliggende landerijen. De sfeer op de camping is altijd goed en u zit op korte fietsafstand van strand en stad. U kunt kennis maken met het western paardrijden en zelfs hele jonge kinderen krijgen, vanwege de persoonlijke begeleiding, bij ons de kans om op een veilige manier te genieten van paarden. De kinderen van de eigenaren organiseren vaak kleine activiteiten (weerwolvenspel!) ’s avonds in de recreactieschuur met de wat oudere kinderen. Natuurlijk zijn er ook vele mogelijkheden om te spelen.

Doorkijke naar het kampeerveld van De Lachende Loods

 

Het kampeerterrein heeft 14 ruime plaatsen op twee velden, waarvan een direct grenzend aan de paardenwei en vrij uitzicht op Vlissingen en omgeving. Het toiletgebouw heeft 4 toiletten, 3 douches, 2 wastafels, een koelkast en een wasmachine. Er is een buitenafwasplaats. Iedere kampeerplek heeft een electriciteitsvoorziening van 6 ampère. Het terrein is ook goed toegankelijk voor campers. Moch u zelf geen caravan of tent hebben dan kunt u hier een stacaravan huren, deze zijn volledig ingericgt en geschikt voor maximaal 4 personen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Lachende Loods in Koudekerke

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina