Minicamping De Knokkert in Cadzand
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Marc en Tosca de Smidt zijn de trotse eigenaren van Minicamping De Knokkert in Cadzand, een boerderijcamping in de provincie Zeeland. De camping hoort bij het gemengd bedrijf met akkerbouw en veeteelt. Op het bedrijf zijn een hond, een poes, koeien en kalfjes aanwezig. Er zijn kampeermogelijkheden voor 25 caravans, tenten, campers of vouwwagens. De plaatsen zijn ruim, ongeveer 130m² en zijn verdeeld over 4 velden, zo proberen Marc en Tosca aan alle wensen van hun gasten te voldoen. De plaatsen op het centrale veld zijn gesitueerd rondom de speeltoestellen voor de kinderen. U heeft op Minicamping De Knokkert in Cadzand, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, de keuze uit plaatsen met veel beschutting of plaatsen met uitzicht over het mooie polderlandschap.

Boerderijcamping de Knokkert in Cadzand

Minicamping de Knokkert in Cadzand is een rustig gelegen boerderijcamping met veel groen in de omgeving. Er is een uitstekend en ruim opgezet santitairgebouw met 5 toiletten, een urinoir, 4 (warme) douches, een familiedouche met babywasplaats, wastafels en afwasplaatsen met warm water. Natuurlijk is er ook een uitstortplaats voor het chemisch toilet. Om uw was te kunnen doen mag u gebruik maken van de wasmachine (tegen vergoeding) en centrifuge. Of uw kinderen nu klein of iets groter zijn, er zijn speeltoestellen voor elke leeftijd.

Vlakbij Minicamping De Knokkert in Cadzand is het mooie bos van Erasmus, hier kunt u heerlijk wandelen. Ook het Natuurreservaat De Knokkert is direct vanaf de camping te bereiken. Zeeland staat ook bekend om de mooie fietstochten die er te maken zijn, er zijn zeer veel fietsmogelijkheden in de omgeving van de boerderijcamping. Als u er met de auto op uittrekt dan zijn de Belgische steden als Knokke, Brugge en Gent zeker een bezoek waard. De Noordzee en het strand zijn op slechts 3 kilometer afstand van de boerderijcamping gelegen, dus ideaal om er lopend of op de fiets naar toe te gaan.

Minicamping de Knokkert

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op deze boerderijcamping in Zeeland?
Bekijk dan de website van Minicamping De Knokkert in Cadzand.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina