Minicamping De Kluithoek in Meliskerke
Boerencamping in de provincie Zeeland

Gilles, Corrie en hun kinderen runnen minicamping De Kluithoek in Meliskerke, een boerencamping in de provincie Zeeland. De camping ligt bij het boerenbedrijf en men is lid van de VeKaBo, VVV en de ANWB. Daarom kunt u er van uit gaan dat aan alle eisen wordt voldaan. De kampeerplaatsen liggen op een ruime kampeerweide, waarvan een gedeelte vrij uitzicht heeft op weilanden, akkers en duinen. Tevens is het terrien autovrij. Met bijvoorbeeld de fiets kun je via prima fietspaden naar het strand (4 km), Middelburg (6 km), Veere (9 km) of vele andere uitstapjes maken. Dus voor vele activiteiten is minicamping de Kluithoek in Meliskerke, een boerencamping in de provincie Zeeland, een uistekende locatie om op te verblijven.

minicamping De kluithoek met dieren in Zeeland


De sanitaire voorzieningen op minicamping De Kluithoek in Meliskerke zijn schoon en goed verzorgd, voor de veiligheid én comfort zijn er thermostaatkranen in de douches. In 2005 is er een warmtewisselaar aangeschaft, de energie die vrijkomt bij het melken wordt sindsdien omgezet in warm water voor o.a. het toiletgebouw. Ook is er eenruime keuken met diverse apparaten. Voor de kinderen zijn er voldoende speelmogelijkheden, zoals bijv een zandbak, schommels, trampoline en een heel mooi speeltoestel. Maar natuurlijk zijn er op een boerencamping ook dieren aanwezig, zoals koeien, kalveren enz.

boerencamping De Kluithoek in Meliskerke

 

Gilles en Corrie zorgen ervoor dat het de gasten aan iets ontbreken hoeft, Regelmatig is er een pannenkoekenfeest met uiensoep of een mosselmaaltijd te verkrijgen. Maar ook activiteiten worden gedaan met de gasten. Men kan waterskiën, de boer verzorgt een rondwandeling door de akkers en mais, men kan mee de koeien op te halen en natuurlijk nog veel meer. Maar ook in de provincie is volop vertier aanwezig. Voor de fietsliefhebbers zijn er lange tochten te maken. De fiets kan mooi in de schuur gestald worden.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in Zeeland?
Bezoek dan hier de website van minicamping De Kluithoek in Meliskerke.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina