Minicamping de Klompen in Nijhuizum -
boerencamping Friesland

De familie van Dijk heet u van harte welkom op minicamping de Klompen in Nijhuizum, een boerencamping in Friesland. Nijhuizum is gelegen nabij De Bombrekken.De camping is gelegen bij een boerderij die nog volop actief is. Er zijn 65 koeien aanwezig die regelmatig gemelkt worden en waarvan de melk geleverd wordt aan onder andere Friesland Foods en Frico. De naam van de camping dateerd al uit 1500 en is eigenlijk afkomstig van de fransen. Tegenwoordig biedt deze boerencamping in Friesland ruimte voor 15 kampeerplaatsen. Minicamping de Klompen gaat al jaren mee.

Terwijl u op deze camping kampeert kunt u genieten van rust, ontspanning, natuur en het boeren leven kunt u van dichtbij meemaken. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig waar de gasten ook dankbaar gebruik van maken. Het toiletgebouw is opgesplits in 2 separate delen waarvan 1 voor elk geslacht. De aanwezige douches werken op munten. Verder kunt u gratis gebruik maken van de overige sanitaire voorzieningen. Ook is er een stortplaats voor het chemisch toilet aanwezig. Zit u in een rolstoel of bent u op enige wijze minder valide? Geen probleem! alle voorzienigen zijn hierop aangepast.

Op 300 meter van minicamping de klompen is een eigen steiger gelegen waar u uw (zeil) boot kunt aanleggen. Ook is dit water uitstekend geschikt om eens een hengel uit te gooien. De omgeving biedt verder veel mogelijkheden. U kunt er heerlijk fietsen, wandelen of hardlopen. Er is ook veel te zien in de natuur.

 

Al met al biedt deze boerencamping in Friesland u wat u zoekt.
Wilt u meer informatie over minicamping de Klompen in Nijhuizum? Neemt u dan eens een kijkje op de website.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina