Minicamping De Groene Donk in Den Dungen
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Groene Donk in Den Dungen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, ligt nog geen 20 minuten fietsen van de mooie oude binnenstad van Den Bosch, in het buitengebied van Den Dungen. Een heerlijke plek voor natuurliefhebbers en voor cultuurminnende kampeerders. Gastvrij en kleinschalig, met vijf zeer ruime plaatsen. En dat op een terrein van 4000 m²!! Het terrein is autovrij, deze worden op een apart terrein gestald. De zeer ruime kampeerplaatsen op Minicamping De Groene Donk in Den Dungen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, beschikken allemaal over een electra-aansluiting.

kleine camping noord brabant, minicamping de groene donk

Er is een fijne binnenruimte aanwezig op Minicamping De Groene Donk in Den Dungen met een zithoek en een compleet ingerichte keuken, inclusief koelkast. Het sanitair is schoon en goed verzorgd met vloerverwarming. Voor de gasten is er Wifi beschikbaar, helaas niet op het gehele terrein goed te ontvangen. Er is géén afstort voor een chemisch toilet aanwezig!

Minicamping De Groene Donk in Den Dungen ligt aan het knooppuntenroutenetwerk. Er zijn veel wandel- en fietsroutes. Het is een interessant natuurgebied, en de omgeving heeft een bijzondere geschiedenis. Bij de camping loopt een van de historische wandelingen langs de roemruchte linie van Frederik Hendrik uit 1629: Bredero’s ronde. In de omgeving van de boerderijcamping is een groot aanbod van kunst en cultuur. Informatie over musea, bezienswaardigheden en dagjes is te vinden op de website van de camping, op hun facebookpagina en in hun gezellige binnenruimte. Vanaf de camping is het tien minuten lopen naar de Meerse Plas, een natuurlijke zwemvijver met strandje en ligweide. Ook theehuisje Op d'n Dijck is vlakbij en prachtig gelegen aan de dijk. De camping is over het algemeen open vanaf half april - sluiting half oktober. Check de exacte data op de website.

Minicamping de Groene Donk

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van Minicamping De Groene Donk in Den Dungen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina