Minicamping De Freek in Hoogmade
Boerencamping in Zuid-Holland

Koos en Linda van Tol zijn de eigenaren en beheerders van Minicamping De Freek in Hoogmade, een boerencamping in de provincie Zuid-Holland. Zij doen dit met de zeer gewaardeerde hulp van hun ouders. Op de actieve boerderij wordt vleesvee voor het fokken gehouden. Ook zijn er nog andere dieren op de boerderij aanwezig. Voor de kampeerders met campers zijn er aparte verharde plaatsen aanwezig. Op Minicamping De Freek in Hoogmade, een boerencamping in de provincie Zuid-Holland, hanteert men de slogan "kamperen bij de boer is het ultieme gevoel van vrijheid"

Op de bij de SVR aangesloten minicamping De Freek in Hoogmade zijn goede voorzieningen aanwezig. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een 6 ampËre stroomaansluiting. De toiletunit bestaat uit een dames gedeelte met 2 toiletten en 2 douches en een heren gedeelte met 1 toilet 2 urinoirs en 2 douches. Tevens is er gratis WiFi voor de gasten beschikbaar. Koos en Linda hebben natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. Er zijn o.a. een mooie grote zandbak en een speelhuisje.

Minicamping de Freek in Hoogmade

Op de bij de SVR aangesloten minicamping De Freek in Hoogmade zijn goede voorzieningen aanwezig. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een 6 ampËre stroomaansluiting. De toiletunit bestaat uit een dames gedeelte met 2 toiletten en 2 douches en een heren gedeelte met 1 toilet 2 urinoirs en 2 douches. Tevens is er gratis WiFi voor de gasten beschikbaar. Koos en Linda hebben natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. Er zijn o.a. een mooie grote zandbak en een speelhuisje. Mocht u uw paard of pony willen meenemen dan is dat op deze boerencamping ook mogelijk.

Minicamping De Freek in Hoogmade ligt midden in het groene hart van Zuid-Holland met een mooi uitzicht over de polder, de Vlietmolen en de Wijde Aa. AAn de andere kant van de boerencamping kunt u vanaf het terrein heerlijk vissen, zwemmen of varen, maar houd wel rekening met elkaar natuurlijk. Vanuit Hoogmade is het heerlijk fietsen en wandelen. Ook zijn er voor de gasten van de camping ligplaatsen voor bootjes beschikbaar.

Boerencamping Zuid Holland, minicamping de Freek

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Zuid-Holland?
Bezoek dan zeker ook de website van Minicamping de Freek in Hoogmade

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina