Minicamping De Eendracht in Vrouwenpolder
Boerderijcamping in Zeeland

Bij Vekabo minicamping de Eendracht in Vrouwenpolder, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, vindt u ook viersterrenmanege de Eendracht Op de camping kunt u genieten van rust, privacy en ontspanning. Er zijn uitstekende voorzieningen, zo is ieder plaats uitgerust met een eigen watertappunt, afvoer en een kabelaansluiting. De gasten kunnen beschikken over gratis internet. Natuurlijk is uw paard of pony van harte welkom. De manege ligt middenin een ruiterroutenetwerk en binnen 15 minuten staat u met uw paard op het strand. Er zijn regelmatig evenementen op het gebied van de paardensport. Als u dat leuk vindt zit u eerste rang, maar heeft u geen belangstelling dan kunt u zich op Minicamping De Eendracht in Vrouwenpolder, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, rustig terugtrekken.

Minicamping de Eendracht in Zeeland

Minicamping De Eendracht in Vrouwenpolder is gelegen tussen Serooskerke en Vrouwenpolder op fietsafstand van het strand en het Veerse Meer. Lekker luieren in de zon, urenlange strandwandelingen maken met de neus in de wind, fietsen, zwemmen, vissen of surfen. Maar ook wandelen of fietsen over stille wegen, langs een bonte afwisseling van akkers en weiden of door pittoreske dorpjes. Leuke uitstapjes kunt u maken naar Middelburg, Veere, Domburg of Vlissingen of naar de Deltawerken in de Oosterscheldemonding. Via de Westerscheldetunnel kunt u een bezoek brengen aan het eeuwenoude Brugge, Knokke of Gent in Belgie.

U bent welkom met uw eigen camper, caravan of tent. Neemt u uw paard mee op vakantie, dan zijn er nette binnen- en buitenboxen tot uw beschikking. De paarden kunnen op de wei en in de paddock. U kunt gebruik maken van alle trainingsfaciliteiten die de manege te bieden heeft, zoals twee binnenbakken, twee buitenbakken en een grote piste met eb en vloed bodem. Graag tot ziens, met of zonder paard, bij manege en minicamping de Eendracht in Vrouwenpolder!

Welkom bij boerderijcamping de Eendracht

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Zeeland?
Bezoek dan zeker ook de website van minicamping de Eendracht in Vrouwenpolder.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina