Minicamping de Broodkist in Koudekerke
Kleine camping in Zeeland

Bij minicamping de Broodkist in Koudekerke, een gezellige kleine camping in Zeeland, bent u van harte welkom om te komen kamperen op één van de 15 beschikbare plaatsen. Er is een mogelijkheid om privé sanitair te huren. Het toiletgebouw heeft 4 douches en 4 toiletten, er is een aparte dames- en heren afdeling. Er zijn 2 ruime afwasbakken buiten het toiletgebouw met warm en koud water. Verder is er ook een wasmachine een droger en een koel/vrieskast aanwezig. Uitstekende voorzieningen dus op Minicamping de Broodkist in Koudekerke.

Ook kunt u een chalet huren, er is een 4 persoons en een 6 persoons chalet aanwezig. Heel mooi is de nieuwe zomerwoning die geschikt is voor 6 personen. Uw hond mag u meenemen indien u verblijft op de camping of in één van de chalets. Op de camping zelf is er van alles te doen en te beleven. We hebben een dierenwei met konijnen, kippen, cavia’s en een geit. Er zijn ook 6 pony’s, deze mogen geborsteld worden en de kinderen mogen er gratis een rondje op rijden. Ook wordt er tegen betaling ponyrijles gegeven op de camping.

Er zijn veel speelmogelijkheden aanwezig, zoals: een trampoline met veiligheidsnet, een heleboel skelters, veel speeltoestellen, een jeu de boulesbaan en een TENNISbaan (gratis te gebruiken voor campinggasten) Ook is er een recreatieruimte met een poolbiljart, een tafeltennistafel een sjoelbord, een schoolbord en een gezellige zithoek voor de jeugd. In het hoogseizoen hebben we 1x per week een luchtkussen. Verder worden er knutselactiviteiten georganiseerd, voetbaltoernooitjes, een keer samen pannenkoeken eten, ringrijden met de skelters en jeu de bouleswedstrijden. Voor de campinggasten is er natuurlijk gratis Wifi beschikbaar.

Minicamping de Broodkist in Koudekerke ligt centraal op Walcheren en op de fiets bent u in 5 minuten in Middelburg, in 10 minuten in Vlissingen en u kunt leuke fietstochtjes houden naar Zoutelande, Domburg en Veere. En..de camping ligt 1700 meter bij de zee en bij het strand vandaan!

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Zeeland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Broodkist in Koudekerke (Zeeland)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina