Boerencamping de Bosrand in Spier
Camping in de provincie Drenthe

De familie heet u van harte welkom op Boerencamping de Bosrand in Spier, een minicamping in Drenthe. Deze camping in Midden Drenthe is een genot bij uitstek. Bungalows, huifkarren, paardenritten en veschillende culturele uitstapmogelijkheden in de omgeving maken deze camping zeer geschikt voor jong en oud. Op deze boerencamping in Drenthe kunt u de sfeer goed proeven van het kamperen bij de boer. Rust en ruimtezoekers zijn aan het goede adres bij Boerencamping de Bosrand in Spier, een minicamping in de provincie Drenthe.

boerencamping de bosrand  in Spier

De camping beschikt over beschutte plaatsen met veel privacy. De plaatsen zijn gesitueerd op een mooi gedraineerd grasveld met bos en singel. Er is een aparte parkeerplaats aangelegd waar u uw auto kunt parkeren aangezien het niet is toegestaan om de auto bij de caravan te parkeren.Voor jong en oud is Boerencamping de Bosrand in Spier geschikt mede door de leuke speeltuin, de speelweide en de toestellen waarmee ze veilig kunnen spelen. Verder zijn de kampeerplaatsen voorzien van electra en staan er verschillende kranen als watertappunt op het veld. Het toiletgebouw is nieuw en modern. Ook zijn er een wasmachine en droogautomaat aanwezig.

boerencamping de Bosrand in Spier Drenthe

Bij Boerencamping de Bosrand in Spier, een minicamping in Drenthe doet men goed hun best het de bezoeker zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dit samen met de omgeving, de culturele bezienswaardigheden, de kindvriendelijkekheid van de camping maakt deze formule tot een succes.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Drenthe?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van Boerencamping de Bosrand in Spier.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina