Minicamping De Boltsebroek in Escharen
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

De bij de VeKaBo aangesloten Minicamping De Boltsebroek in Escharen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant beschikt over 25 kampeerplaatsen die rondom een groot mooi grasveld gelegen zijn. Alle plaatsen hebben een 10 amp. stroomaansluiting. Er zijn bomen op het veld en langs de rand van het kampeerveld zodat er voldoende schaduw is. Het op 300 meter afstand van de weg gelegen terrein is auto vrij, dus geen overlast van het verkeer en rust en veiligheid op het terrein. De gemoedelijkheid van deze camping wordt o.a. uitgestraald door de eigenaren van Minicamping De Boltsebroek in Escharen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, want men komt regelmatig een praatje met de gasten maken.

Minicamping Boltsebroek

Er zijn 2 sanitairgebouwen op Minicamping De Boltsebroek in Escharen aanwezig. Beide gebouwen beschikken over 2 douches, 2 toiletten , een urinoir en 2 wastafels. U kunt hier ook overdekt uw afwas doen. Omdat het speelveld voor de kinderen zich op het mooie grasveld bevindt kunt u vanaf uw plaats de kinderen in de gaten houden. Zij kunnen zich vermaken met diverse speel- en klimtoestellen. Voor de oudere jeugd en de volwassenen is er ook een mooie Jeu de Boulesbaan aanwezig. De gasten van deze boerderijcamping kunnen beschikken over gratis draadloos internet.

Op Minicamping De Boltsebroek in Escharen is voldoende informatie aanwezig om leuke uitstapjes te kunnen maken. In de nabije omgeving liggen de plaatsjes Grave, Ravenstein en Cuijk. Omdat de boerderijcamping grenst aan het natuurgebied De Tongelaar kunt u heerlijk wandelen of fietsen met als startpunt de camping. Voor de kinderen is er in Wanroij een mooi speelparadijs, een mooie attractie met binnen en buiten activiteiten. Bezoek ook eens (op zondag) het kasteel Tongelaar in Mill. Na het bezoek kunt u hier ook nog twee mooie wandelroutes volgen. Maar in de omgeving is nog veel meer te doen, daarvoor verwijzen wij u graag naar de website van deze mooie minicamping.

Lekker ontspannen in Noord-Brabant op minicamping de Boltsebroek in Escharen

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van Minicamping De Boltsebroek in Escharen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina