Minicamping De Bergboer in De Lutte
Boerderijcamping in Overijssel (Twente).

Minicamping De Bergboer in De Lutte, een boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente) heeft 25 plaatsen voor haar kampeergasten beschikbaar. Het is schitterend gelegen aan de rand van een 10 ha. groot bos en nabij het mooie riviertje De Dinkel. Het veld op deze mooie en ruime camping is geheel autovrij. De auto's kunnen geparkeerd worden op 1 van de 2 parkeerplaatsen. Ook is er een eigen visvijver bij de camping, hier zwemmen karpers, voorntjes en windes in. Eventueel kunnen kinderen hierop met een bootje varen. Door de ligging op ongeveer 400 meter afstand van de openbare weg is Minicamping De Bergboer in De Lutte, een boerderijcamping in de provincie Overijssel heel rustig en voor de kinderen heel veilig.

Minicamping de Bergboer in Twente

Een van de mooie voorzieningen van Minicamping De Bergboer in De Lutte is een gezellige ontvangst- en verblijfsruimte waar u een kopje koffie kunt drinken, een krant kunt lezen of tv kijken. Natuurlijk zijn hier op deze boerderijcamping ook goede sanitaire voorzieningen. Deze bestaan uit 4 douches, 6 toiletten (2 toegankelijk voor rolstoelen) een afwasruimte en twee afsluitbare wascabine's. Speelvoorzieningen voor de kinderen zijn er ook, er is een speeltoestel, een zandbak, een voetbalveld, een trampoline en er zijn skelters. Voor de grote jeugd is er een Jeu de Boules baan. In de overdekte fietsenstalling kunnen de elektrische fietsen worden opgeladen. Voor de gasten van de minicamping is Wifi beschikbaar. Op de camping staan ook twee volledig ingerichte tweepersoons trekkershutten en een ingerichte caravan te huur. Niet alleen de omgeving is hier schitterend, ook de 3 nieuwe apartementen zijn dat.

De omgeving van Minicamping De Bergboer in De Lutte is kenmerkend voor het Twentse land. Er zijn schitterende bossen, glooiende heuvels, en mooie zandverstuivingen. Heel bepalend hierbij is het riviertje De Dinkel, die zich geheel vrij en op eigenzinnige wijze een weg baant door deze omgeving. Vanaf de camping zijn er ook eigen fietsroutes naar o.a. Oldenzaal, Bad Bentheim en Ootmarsum uitgezet. Dwars door de bossen rond De Lutte loopt de Sagenroute en nabij het dorp ligt het Arboretum, een bezienswaardigheid op zich. Verder nodigen de Tankenberg, de Paasberg en de Hakenberg uit tot het maken van mooie fiets- en wandeltochten door het Twentse landschap. Ook het nabijgelegen Bad Bentheim is op de fiets goed te bereiken. Hier vindt u o.a. een mooi nostalgisch ridderkasteel en is er een zandsteengroeve te bewonderen.

Minicamping Twente, boerencamping de Bergboer

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente)?
Bezoek dan de website van Minicamping De Bergboer in De Lutte.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina