Minicamping De Appelboom in Zieuwent
Boerderijcamping in de Achterhoek, Gelderland

Minicamping De Appelboom in Zieuwent, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, is een heerlijke mini-camping in de Achterhoek voor rustzoekers, wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. De camping met 23 plaatsen is omgeven door een coulissenlandschap waar bossen worden afgewisseld met weilanden waar schapen en koeien grazen. Op de camping is een boomgaard aanwezig alsook een zeer ruime visvijver. Direct achter de camping liggen de kerkenpaden die u uitnodigen voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Wandel- en fietsroutes zijn gratis verkrijgbaar. Bij aankomst op Minicamping De Appelboom in Zieuwent, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, wordt u verwelkomd met een kopje koffie of thee met appelgebak.

Minicamping de Appelboom in Zieuwent

Minicamping De Appelboom in Zieuwent heeft een modern verwarmd sanitairgebouw, voorzien van 4 ruime douches met kleedruimte, 4 ruime toiletten, 1 urinoir en 2 wastafels. Verder zijn er 3 spoelbakken voor de afwas en 3 spoelbakken voor de handwas. Deze bevinden zich in het voorste gedeelte van de sanitaire ruimte. U kunt gratis gebruik maken van deze faciliteiten. Ook een wasmachine en wasdroger zijn aanwezig in de sanitaire ruimte. Mocht U hiervan gebruik willen maken, dan vraagt men daar een vergoeding voor. Aan de buitenzijde van het sanitaire gebouw bevindt zich een uitstortgootsteen en spoelgelegenheid voor uw chemisch toilet en vuilwaterafvoer. De kampeerplaats is voorzien van eigen stroomaansluiting (10 Amp) en wateraansluiting.Verder kunt U gratis gebruik maken van de Wifi-verbinding. Tot de mogelijkheden behoort dat U gebruik kunt maken van de broodjesservice en handdoekenservice.

Minicamping De Appelboom ligt aan de rand van Zieuwent. In het dorpje bevindt zich de noodzakelijke voorzieningen. Het omliggende gebied kenmerkt zich door talrijke kerkenpaden die veelal tussen weilanden en akkers door lopen. In het nabij gelegen Lichtenvoorde zijn allerlei cafeetjes en restaurants met gezellige terrasjes aanwezig waar U een drankje kunt doen of een hapje kunt eten.

Verder is Lichtenvoorde zeer bekend vanwege de Zwarte Cross als grootste muziekfestival van Nederland en tevens grootste motorcross ter wereld. Daarnaast is Lichtenvoorde bekend vanwege het prachtige bloemencorso. Verder ligt Groenlo op een steenworp afstand. Deze oude Vestingstad heeft naast de vele restaurants en café´s in het centrum o.a. ook het museum Stadsboerderij Grolle, stoomzagerij Nahuis en het Grolse Kanon op de Kanonswal.

Tussen Lichtenvoorde en Groenlo ligt het dorpje Lievelde, bekend om Museum Herberg en Brouwerij Erve Kots met de naastgelegen Kaasboerderij 3K. Verder kunt U in de omgeving o.a. een bezoek brengen aan natuurgebied Zwillbrocker Venn vlak over de grens bij Groenlo, een ambachtelijke bierroute beleven in Groenlo, gezellig boerengolfen in Lievelde en al varend over de Berkel met de Berkelzomp genieten van het landschap.

 

Genieten van de natuur in de achterhoek

Wilt u meer weten over deze mooie boerderijcamping in de Achterhoek, Gelderland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Appelboom in Zieuwent.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina