Minicamping-kampeerboerderij De Kruitmolen in Arnemuiden
Een boerderijcamping in de provincie Zeeland

Bas en Corrie van 't Westeinde heten u van harte welkom op hun mini-camping en kampeerboerderij De Kruitmolen in Arnemuiden, een boerencamping in de provincie Zeeland. Het is een locatie voor een vakantie of zomaar een tussendoortje. Deze mooie kampeerboerderij is gelegen aan het 'Veerse Meer' in Zeeland. Hier vindt u rust terwijl uw kinderen zich vermaken in onze leuke speeltuin. Bij de familie van 't Westeinde kunt u terecht voor Kampeerplaatsen op de minicamping, of er is een groeps- accommodatie met 30 slaapplaatsen.Tevens beschikt minicamping De Kruitmolen, een boerencamping in de provincie Zeeland, over een vier persoons studio.

minicamping en kampeerboederij De Kruitmolen in Arnemuiden, provincie Zeeland

 

 

Natuurlijk zijn alle kampeerplaatsen aangesloten op het elektriciteitsnet,ze liggen vlakbij een wateraftappunt en uiteraard dicht bij de in ruime mate aanwezige sanitaire voorzieningen. De minicamping anex kampeerboerderij De Kruitmolen in Arnemuiden biedt natuurlijk ook de mogelijkheid om sporten zoals volleybal en jeu de boules te beoefenen. Huisdieren zijn tegen een geringe vergoeding alleen welkom op het kampeerterrein. Tevens biedt men de mogelijkheid uw caravan of tent het hele seizoen te laten staan.Ook beschikt men over een overdekte winterstalling.

 

De groepsaccommodatie op boerencamping De Kruitmolen in Zeeland is bestemd voor groepen en verenigingen die bijvoorbeeld graag aan watersport doen. Op nog geen 2 minuten afstand ligt de “Jachthaven” waar u zeilboten kunt huren. Uiteraard zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig en verder een keuken, slaapruimten voor 30 personen en een royale recreatieruimte. U hoeft slecht een eigen slaapzak, kussen, hand-en theedoeken en toiletpapier mee te nemen. Op een afstand van slechts 2 km ligt voor u dagrecreatie "De Piet". Hier zijn kano's en waterfietsen te huur en kunt u zeilen, zwemmen, surfen enzovoort. De "jachthaven" is vlakbij. Ook de natuurliefhebber komt aan zijn trekken gezien de prachtige wandel-en fietsroutes. Dat geldt uiteraard ook voor de visser. Zoals u ziet voor elk wat wils dus de moeite waard om bij Kampeerboederij De Kruitmolen in Arnemuiden uw vleugels uit te slaan.

Minicamping De Kruitmolen in Arnemuiden

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van kampeerboerderij de Kruitmolen in Arnemuiden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina