Mini-camping De Broak in Ambt Delden
Een boerencamping in de provincie Overijssel

Op minicamping De Broak in Ambt Delden, een boerencamping in de provincie Overijssel kampeert ut op een veldje dat omringd wordt door eiken bomen, apart van de boerderij met een uitzicht over het Twente kanaal.Het veld is ongeveer een halve hectare groot en bied genoeg ruimte voor maximaal 15 caravans. Rond om heeft u stroom aansluiting (max. 16 ampere). Op deze minicamping wordt altijd de SVR richtprijzen gehanteerd. Deze prijzen zijn gebaseerd op twee volwassenen met caravan, auto en douche. U bent van harte welkom op de boerderij. Men heeft een gemiddeld twents bedrijf, bestaande uit 25 hectare grond met daarbij +/- 70 koeien met daarbij horende kalfjes. Zoals u ziet is minicamping De Broak in Ambt Delden, in de provincie Overijssel, nog een echte boerencamping.

Minicamping Ambt Delden in Twente, provincie Overijssel


Varkens en kippen zult echter niet op het bedrijf niet aantreffen. Wel is het mogelijk om in overleg de boerderij volledig te bezichtigen. Minicamping De Broak in Ambt Delden is voorzien van goede douches en toiletten. De douches zijn voorzien van thermostaat kranen. De toiletten zijn sinds kort allemaal vernieuwd en van de laatste gemakken voorzien. Ook is er een chemisch toilet en een mindervaliden toilet/douche. Om na het koken de verplichte afwas te doen biedt men u op deze camping een overdekte afwasplaats met warm- en koudwater.

Pal naast minicamping De Broak in Ambt Delden liggen de twente kanalen, hier kunt u met een sportvisakte vrij vissen. De twente kanalen staan bekend om hun rijke vis wateren o.a. karper en brasem. In de buurt van minicamping De Broak in Ambt Delden zijn diverse fietsroutes te maken, wij noemen hierbij: de kastelentocht van 45 kilometer, de Twente/Achterhoek route en de Oeler Watermilen route (ook 45 km). Dit zijn mooie afstanden om er een gezellig dagje uit van te maken en tevens te genieten van de mooie natuur in dit gebied van Overijssel

Boerderij van minicamoing De Broak in Twent, provincie Overijssel

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Overijsselt?
Kijk dan eens op de website van minicamping De Broak in Ambt Delden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina