Minicamping du Champ de Roches in Barbey-Seroux
Familiecamping in de Vogezen

Op Minicamping du Champ de Roches in Barbey-Seroux, een familiecamping in de Vogezen gaan rust en eenvoud hand in hand. De camping is goed vanuit Nederland te bereiken, want hij ligt in NO-Frankrijk in de Vogezen op zoín 600 km van Utrecht. Er zijn 45 ruime plaatsen, deels zijn schaduwplaatsen mogelijk. Heerlijk gelegen aan een beekje, met ook nog een eigen vennetje op het 2,5 ha. grote terrein. Deze rustige omgeving is erg bosrijk maar ook heuvelachtig. Komt u met uw camper en is deze (veel) zwaarder dan 2000 kg? Dan zal men u helaas de toegang tot camping weigeren; het terrein en uw wendbaarheid zijn hier (nog) niet op aangepast. Minicamping du Champ de Roches in Barbey-Seroux, een familiecamping in de Vogezen, is niet alleen ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, maar is nog leuker met Opa en Oma erbij.

Champ de Roches in Barbey-Seroux

Er zijn hele goede en uitgebreide voorzieningen op Minicamping du Champ de Roches in Barbey-Seroux. Het sanitair voldoet ruimschoots aan de door de SVR gesteld eisen. Ook is er natuurlijk een plek om uw vaat te doen, kunt u eventueel een wasmachine gebruiken. Ook zijn er diverse levensmiddelen, zoals brood, broodjes, melk, frisdrank, bier, wijn en ijs te koop. De kinderen zullen zich op deze familiecamping uitstekend vermaken, er zijn diverse speelmogelijkheden aanwezig, waaronder een speeltuin, een klim/klauterbaan, een tafeltennistafel en een jeu de boulesbaan aanwezig. Ook is er een recreatieruimte voor de kleinste gasten.

Buiten minicamping du Champ de Roches in Barbey-Seroux zijn volop mogelijkheden voor de sportieve of minder sportieve kampeerder. U kunt paragliden, rotswanden beklimmen, mountainbiken, maar ook heerlijk wandelen, fietsen of lekker genieten aan de waterkant van de vele meren of riviertjes. Maar ook een dagje of meerdere dagen cultuur-snuiven kan in een van de vele musea of plaatsen in de nabije omgeving. Minicamping du Champ de Roches is vernoemd naar de gelijknamige rotsenformatie, een ijstijdfenomeen, zo'n 3 km verwijderd van de familiecamping. De camping ligt in het Parc National des Vosges, midden in het hoge gedeelte van de Vogezen. De ligging is uitzonderlijk rustig, amper verkeer met ís avonds een sterrenhemel waar je U tegen zegt.

Minicamping Champ de Roches in Frankrijk

Wilt u meer weten over deze familiecamping in de Vogezen?
Bezoek dan de website van Minicamping du Champ de Roches in Barbey-Seroux.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina