Minicamping Bruyère in St. Médard d’Excideuil
Kleine camping in de Dordogne, Frankrijk

In het groene hart van de Dordogne tussen Limoges en Perigueux wordt u verwelkomt op kasteel domein d’Essendieras. Een groot domein met twee kastelen, een 16e eeuws en een 19e eeuws kasteel die volledig gerestaureerd zijn. Op dit domein bevindt zich ook minicamping Bruyère in St. Médard d’Excideuil , schitterend gelegen aan de rand van een meertje, middels omheining beveiligd voor kleine kinderen. De camping heeft 13 staanplaatsen van ieder 100 tot 200 m2. Iedere plaats heeft privé sanitair met wastafel, douche, toilet en stroomaansluiting. Aan de ene kant kijkt U uit over de paardenwei en de andere kant over het meer en de vallei met de kastelen, die in de avond prachtig verlicht zijn. Geniet van dit uitzicht tijdens uw verblijf op Minicamping Bruyère in St. Médard d’Excideuil, een kleine camping in de Dordogne.

 

Minicamping Bruyere in de Dordogne

 

Bij Minicamping Bruyère in St. Médard d’Excideuil ligt een speeleiland met diverse speeltoestellen en een kabelbaan voor kinderen van 2 tot 14 jaar. Ook fietsen, voetballen, vissen, waterfietsen en zwemmen behoren tot de mogelijkheden. Ook de chalets, 8 in totaal, aan de andere kant van het meer, zijn gelegen in een landelijke omgeving die wordt gekenmerkt door heuvels, bossen en meertjes. Deze chalets zijn uitgerust voor 2 tot 6 personen, voorzien van een overdekt terras met tafels en stoelen en een sfeervol uitzicht. Voor de kinderen is er genoeg te doen, buiten de bovenstaande mogelijkheden is er ook nog een verwarmd zwembad, kunt u fietsen huren en wordt er 1 keer per week een speciale kindermiddag georganiseerd, met spelletjes en tochten over het domein.

Chalets op minicamping Bruyère in de Dordogne

 

Iedere ochtend is er vers zelfgebakken brood en de mogelijkheid om te eten in de bistro of aan te schuiven bij de familie voor een sfeervolle table d’ hôtes in de kasteeltuin. Natuurlijk zijn er vele zeer goede voorzieningen op minicamping Bruyère in St. Médard d’Excideuil. Er is natuurlijk gratis Wifi, er is een mooie 9 holes golfbaan, een tennisbaan, er zijn waterfietsen en gewone fietsen te huur en u kunt gebruik maken van de wasmachines en wasdrogers. En natuurlijk is er de schitterende omgeving en natuur waar de Dordogne om bekend staat. Bezoek de prehistorische grotten van de Vézère-vallei en uiteraard de grotten van Tourtoirac, Lascaux of Villars. Bewonder de talrijke kastelen in de buurt van het Domein, zoals Hautefort, Pompadour, Ségur le Château, of Beynac en Castelnaud in de vallei van de Dordogne. Dit is slechts een kleine opsomming van alle mogelijkheden in de omgeving van deze kleine camping.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de Dordogne?
Bezoek dan de website van Minicamping Bruyère in St. Médard d’Excideuil.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina