Minicamping Blauwestadhoeve in Midwolda
Boerderijcamping in Groningen

Minicamping Blauwestadhoeve in Midwolda, een boerderijcamping in de provincie Groningen heeft in totaal 24 standplaatsen voor tenten en caravans. Voor de campers is er een apart terrein onder de naam Camperhof de Blauwstadhoeve. Het kampeerterrein is pal naast een mooie boomgaard gelegen en is vanaf de straat niet te zien, hetgeen een heerlijk rustig gevoel geeft. De boerderij is een voormalige herenboerderij. In de boerderij zijn ook 5 B&B kamers te huur, van diverse grootte. Tevens is er een groepsaccomodatie aanwezig. Op de Groninger land vindt u rust en ruimte, juist datgene wat veel kampeerders zoeken. Dus kom dat ook een ervaren tijdens uw bezoek aan Minicamping Blauwestadhoeve in Midwolda, een boerderijcamping in de provincie Groningen.

Minicamping Blauwestadhoeve in Groningen

Het sanitair op Minicamping Blauwestadhoeve in Midwolda is zeer netjes en voldoet ruimschoots aan de SVR normen. U kunt hier veilig en gratis douchen want de douche is uitgerust met een thermostaatkraan. Er is een vuil water stortplaats voor zowel vuil water als chemisch toilet. De voor kampeerders gratis wifi is uitstekend. Er zijn 4 routers op het terrein van de Blauwestadhoeve aanwezig. Noodzakelijke voorzieningen, zoals een supermarkt, zijn op korte afstand aanwezig.

Minicamping Blauwestadhoevein Midwolda ligt slechts 900 m (filevrij) van het strand van het Oldambtmeer. Makkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Een groot meer (iets groter dan de Reeuwijkse Plassen of het Sneekermeer) met een diepte van minimaal 1,30 meter, biedt volop ruimte voor zeilen, surfen, kanoën, zwemmen, vissen en ander waterplezier. Een prachtig natuurgebied staat open voor fietsen, wandelen, picknicken of zomaar wat luieren in de zon. Aan de Zuid zijde ontsloten via een sluis naar het Winschoterdiep en aan de Noordzijde (richting Delfzijl) via de nieuwe Blauwe Passage.

Kleine camping in provincie Groningen - blauwestadhoeve

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan de website van Minicamping Blauwestadhoeve in Midwolda.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina