Minicamping Biggekerke in Biggekerke -
Boerencamping in Zeeland

Familie J. Lampert heet u van harte welkom om minicamping Biggekerke in Biggekerke, een minicamping in de provincie Zeeland. Bent u op zoek naar een plek voor rust, ontspanning en genieten van de natuur? Maakt u graag lange fietstochten of bezoekt u graag musea en andere culturele bezienswaardigheden? Of bent u meer iemand van een heerlijke strandwandeling en voornamelijk tot rust komen? Het kan allemaal bij minicamping Biggekerke in Biggekerke.

minicamping Biggekerke in Zeeland

Minicamping Biggekerke in Biggekerke heeft 25 ruimte staplaatsen en er is een volwaardig toiletgebouw, met ruim voldoende voorzieningen, aanwezig. Ook is er WiFi op de camping. Tevens is er een recreatieruimte, waar ook de afwasgelegenheid is, voorzien van een koelkast/diepvries en een wasmachine. Maar natuurlijk kan men hier ook ontspannen door gebruikm te maken van onderstaande spelattributen:

  • tafeltennistafel;
  • dartboard;
  • bordspellen;
  • voetbalspel

De kampeerplaatsen zijn voorzien van electriciteit. Verder zijn er rond de kampeerplaatsen meerdere veldjes te vinden waar uw kinderen zich gemakkelijk kunnen vermaken. Al met al is minicamping Biggekerke een camping om u ruim te kunnen vermaken.

boerderijcamping Biggekerke in Zeeland

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Zeeland?
Neemt u dan gerust eens een kijkje op de website van minicamping Biggekerke

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina