Minicamping Zwetzone in Wateringen
Boerderijcamping in de provincie Zuid Holland

Minicamping Zwetzone in Wateringen, een boerderijcamping in de provincie Zuid Holland, is gelegen op de grens van gemeente Westland en gemeente Midden-Delfland. Zo treft u aan de ene kant de vele moderne kassen met uiteenlopende gewassen en aan de andere kant de weidse polders met verschillende boerderijen. De eigenaren verwelkomen u graag op één van hun 15 staanplaatsen of in één van de 5 trekkershutten op Minicamping Zwetzone in Wateringen, een boerderijcamping in de provincie Zuid Holland.

minicamping Zwetzone in Wateringen, boerencamping in Zuid-Holland

Minicamping Zwetzone in Wateringen ligt in een recreatief gebied, naast watergang de "Zweth," tevens prima viswater,met uitzicht op één van de kleinste dorpjes van Nederland,'t Woudt. Verschillende fietsroutes passeren de camping. Zo kunt u vele fietstochten maken; langs de streekmuseums, gezellige terrassen, het strand en de vele activiteiten in de omgeving. Ook op het water zijn in de omgeving verschillende uitjes te maken, o.a. het huren van sloepen, kano’s en fluisterbootjes behoren tot de mogelijkheden. Of stap in één van de vele rondvaartboten de zogeheten  “Westlanders”.

 

boerencamping Zwetzone in Wateringen, Zuid Holland

“Het varend Corso” passeert jaarlijks Minicamping Zwetzone in Wateringen, dit is een steeds groter wordend evenement in Westland en Midden-Delfland, waarbij veilingschuiten, schitterend opgemaakt, met bloemen en groenten voorbij varen. Met de steden ; Delft, Den Haag, Scheveningen, Rotterdam, en Hoek van Holland, om ons heen, kunt u vele kanten uit. Denk daarbij aan musea, pretparken, dierentuinen, strand en winkelen. Zie voor de mogelijkheden de website van de camping.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zuid Holland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Zwetzone in Wateringen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina