minicamping Zeeman in Callantsoog,
Boerencamping in de provincie Noord-Holland

Nico Zeeman, de eigenaar van minicamping Zeeman in Callantsoog, een boerencamping in de provincie Noord-Holland, wil u graag verwelkomen op de aan de rand van Callantsoog gelegen camping. Het is één van de oudste boerencampings in de provincie Noord- Holland en bestaat al ruim 40 jaar. De toenmalige voorzieningen kunnen natuurlijk niet tippen aan de huidige sanitaire voorzieningen. De camping is gelegen nabij het strand en de Noordzee. Dus wilt u de wind door uw haren laten waaien of wilt u beschut kamperen, kom dan naar minicamping Zeeman in Callantsoog, een boerencamping in de provincie Noord-Holland.

minicamping Zeeman in Callantsoog noord-Holland

 

Minicamping Zeeman ligt op 1km van het strand,tegenover de boederij loopt een zandpad en wandelt u zo de vrije natuur in. In het voorseizoen is het een bloembollen pracht. Callantsoog heeft veel te bieden met zes strandtenten waar u na een heerlijke strandwandeling of het lekkere luieren op het strand heerlijk kunt dineeren tijdens zonsondergang. Wat veertig jaar geleden klein begon is nu uitgegroeid tot een van de gezelligste mini campings in Callantsoog. Door klein te blijven maar door het verhogen van de kwaliteit.

Aan een prachtige ouwe noordhollandse stolpboerderij bij minicamping Zeeman in Callantsoog is een super gezellig 2 tot.3 persoons huisje gebouwd, waar de sfeer van vroeger volop aanwezig is. Het huisje heet dan ook de "KOEBOET" en heeft een simpel keukentje met koelkast ,toilet en douche. Met een gezellig zitje buiten. Op de camping staat het knusse zomerhuisje “Vloed”,welke is voorzien van 4 1 persoonsbedden, een toilet, douche en een kleine keuken. Ook is er een gezellig zitje met TV. U heeft een prachtig uitzicht op de weilanden en de duinen.

Boerencamping Zeeman in Callantsoog, provincie Noord-Holland


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Zeeman in Callantsoog.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina