Minicamping Wilgenhoek in Rockanje
Boerencamping in de provincie Zuid-Holland

Welkom op minicamping Wilgenhoek in Rockanje, een boerencamping in de provincie Zuid-Holland. De camping is gelegen op het voormalige eiland Voorne. Voorne is een oase van rust. De zelfde rust vindt u ook op de camping, Het is een prachtige plek waar rustzoekers en onthaasters kunnen genieten van het omringende boerenland. Er zijn 25 kampeerplaatsen op de camping, waarvan ongeveer de helft vrij is voor kort kampeerders.Mocht u willen kamperen op minicamping Wilgenhoek in Rockanje, een boerencamping in de provincie Zuid-Holland, neem dan eerst contact op met de eigenaren.

minicamping de wilgenhoek in Rockanje, boerencamping in Zuid-Holland

Voor de kortkampeerders is op minicamping Wilgenhoek in Rockanje een zeer ruim grasveld beschikbaar, voor tentkampeerders heeft men natuurlijkm ook een mooi plaatsje gecreeerd. De gehele camping is autovrij, deze kunnen op de centrale parkeerplaats gezet worden. In 2009 is het toiletgebouw compleet gerenoveerd, er zijn nu 4 moderne toiletten en 3 douches.Ook is er een wasmeubel met warm water met drie wasbakken. Natuurlijk kunt u overdekt uw afwas doen.

boerderijcamping Wilgenhoek in Rockanje

Minicamping Wilgenhoek in Rockanje beschikt over een recreatieruimte. Hier vindt u ook folders, tijdschriften en info over de omgeving. Ook staat de koelkast voor de tentkampeerders hier. Op uw fiets, die 's -avonds overdekt gestald kan worden, is één van de mooiste zandstranden van de Zuid–Hollandse eilanden goed bereikbaar, slecht 2 km vanaf de camping. Ook het Annabos is heel dicht bij. Hier kunt u heerlijke wandelingen maken.

Wilt u meer weten over kamperen op deze boerencamping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Wilgenhoek in Rockanje.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina