Minicamping Werendijke in Zoutelande
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

De familie Dingemanse is de eigenaar van Minicamping Werendijke in Zoutelande, een boerderijcamping in de provincie Zeeland. Walcheren is dé zonnigste plek van Nederland. Op deze boerencamping treft u 25 erg ruime kampeerplaatsen aan met zeer moderne voorzieningen. Ook kunt u vanaf minicamping Werendijke in Zoutelande, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, binnen enkele minuten het mooie Noordzeestrand bereiken.

minicamping Werendijke in Zoutelande, zeeland

 

De voorzieningen op minicamping Werendijke in Zoutelande zijn, zoals genoemd, zeer modern en voldoen ruimschoots aan de eisen van de VeKaBo. Naast de zeer ruime velden is er een stroomaansluiting mogelijk tot 10 ampere, is er een afvoer en een waterkraan, een TV aansluiting en twee luze (vloerverwamde) sanitairgebouwen, met o.a. een familiedouche. Natuurlijk is er een recreatieruimte waar o.a. spelletjes gedaan kunnen worden.

boerderijcamping Werendijke in Zoutelande, boerencamping in Zeeland


In de omgeving van minicamping Werendijke in Zoutelande is natuurlijk volop te beleven. Op Walcheren zijn schitterende fiets en wandelroutes, mooie stranden, de Zeeuwse Riviera genoemd. Bezoek de mooie plaatsen Domburg, Veere, Middelburg en Vlissingen. Maar ook de beroemde Deltawerken met het park Neeltje Jans dient u met een bezoek te vereren, ook is het heel leerzaam voor de kinderen.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Werendijke in Zoutelande.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina