Boerencamping Weilust in De Cocksdorp (Texel)
Minicamping in de provincie Noord-Holland

Nabij het mooie natuurgebied De Slufter ligt Boerencamping Weilust in De Cocksdorp (Texel), een minicamping in de provincie Noord-Holland. Deze kleine camping met 15 plaatsen, allemaal voorzien van 6 amp stroomvoorziening, is ook geschikt voor gezinnen met kinderen. In verband met de rust voor de schapen zijn honden helaas niet toegestaan, hiervoor vraagt men uw begrip. De veiligheid staat hier hoog in het vaandel, want de auto’s mogen niet op het kampeerterrein van Boerencamping Weilust in De Cocksdorp (Texel), een minicamping in de provincie Noord-Holland geparkeerd worden.

Boerencamping Weilust in De Cocksdorp opTexel, provincie Noord-Holland en de Waddeneilanden


Zoals reeds gezegd, Boerencamping Weilust in De Cocksdorp (Texel) is geschikt om ook met kinderen te bezoeken. Op beide veldjes zijn speelattributen, zoals skelters, traptrekker, en schommels. Ook staat er een leuk speelhuisje met glijbaan. De sanitaire voorzieningen zijn zeer netjes engoed te noemen, er zijn o.a 2 toiletten, 2 douches en een wascabine. In de recreatieruimte kun je spelletjes spelen of genieten van een zelfgemaakte maaltijd. Ook de afwasruimte vind je hier. Er zijn twee afwasplekken, een wasmachine en droger (tegen vergoeding), een koel/vriescombinatie en magnetron. Er is een leuke speelhoek ingericht voor kinderen.

Minicamping Weilust in De Cocksdorp op Texel, Waddeneilanden en Noord-Holland

 

Op het eiland zelf is natuurlijk genoeg te beleven. U kunt er heerlijke fietstochten maken, mooie strandwandelingen en nadien een leuk strandpaviljoen bezoeken. Ook zijn de ander plaatsen, zoals Den Burg, een bezoekje waard. Hier zijn de meeste winkels en restaurants te vinden. Ook de terrasjes zijn in de zomer natuurlijk lekker vol. Nabij de boerencamping Weilust treft u een heel mooi natuurgebied aan waar u mooie wandelingen kunt maken.

 

Maar er is nog meer te doen als u kampeert op deze minicamping in Noord-Holland (Texel)
Kijk hiervoor op de website van boerencamping Weilust in De Cocksdorp

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina