Minicamping Weideblik in Helvoirt
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping Weideblik in Helvoirt, een boerderijcamping in Noord-Brabant, is gelegen in het schitterende natuurgebied van het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.De camping ligt eigenlijk op de grens van Dorpen Helvoirt en Biezenmortel. Er zijn 25 ruime plaatsen die voorzien zijn van 6 of 10 amp, afhankelijk van de plaatst op de camping. Op iedere plaats is een watertappunt aanwezig. Wifi én een TV aansluiting zijn gratis. Heeft u een camper? Dan bent u hier ook van harte welkom. Minicamping Weideblik verhuurt het hele jaar ook twee compleet ingerichte vakantiehuisjes (voor maximaal 6 personen per huisje ). Te boeken als vakantiehuisje of als bed & breakfast. De auto mag niet bij de caravan maar op de parkeerplaats. Voor gasten met een invalidenkaart maken de eigenaren van Minicamping Weideblik in Helvoirt, een boerderijcamping in Noord-Brabant een uitzondering.

Minicamping Weideblik in Helvoirt, Noord-Brabant


Minicamping Weideblik in Helvoirt is een kindvriendelijke camping want ook als ouders wil je graag relaxed vakantie vieren. Vanaf je kampeerplaats kun je vanuit je luie stoel de kinderen zien spelen. De speeltoestellen staan op het voorgedeelte van het middenterrein. Wel zo makkelijk! Er is een ruim speelveld met ingegraven trampoline, zandbak, tafeltennistafel, voetbalgoaltjes en volleybalnet. Ook is er nog een speeltoren met glijbaan/klimwanden / vogelnest-schommel. Er zijn diverse skelters, tractors en fietsjes. Er zijn luxe sanitaire voorzieningen aanwezig, met o.a. 3 overdekte afwasplaatsen. Er is een fietsenstalling met oplaadpunten voor electrische fietsen. Deze wordt 's-nachts afgesloten Heeft u een paard? Die is ook welkom op deze boerderijcamping, er zijn 4 paardenboxen te huur.

Minicamping Weideblik, met veel ruimte voor de caravan of tent

 

Minicamping Weideblik in Helvoirt ligt nabij leuke steden zoals Den Bosch, Tilburg, dorpen als Oisterwijk, Heusden, Udenhout, Drunen, Loon op Zand. Op de camping wegdromen in je relaxstoel met een drankje genietend van de rust en de weidse uitzichten om je heen. Dat kan op Weideblik! De ligging nabij de Loonse en Drunense Duinen is natuurlijk uniek. Ondanks dat er een zandbak op de camping is, is de grootste zandbak natuurlijk de Loonse en Drunense duinen. Daar kunt u heerlijk met de kinderen wandelen, fietsen, picknicken enz. Ten zuiden hiervan ligt het natuurgebied "De Brand" wat een van de laatste overblijfselen is van een typisch Brabants Broekbos. Veel variatie aan natuur in de directe omgeving. Ook zijn er ruime paardrijd-mogelijkheden. U kunt genieten van de rust en de ruimte die Noord-Brabant u biedt en natuurlijk van Brabantse gemoedelijkheid.

 

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van minicamping Weideblik in Helvoirt

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina