Minicamping Warnstee in Wichmond
Boerencamping in Gelderland

Minicamping Warnstee in Wichmond, een boerencamping in de provincie Gelderland is gelegen in het de mooie Gelderse Achterhoek, in de gemeente Bronckhorst. Dee camping heeft 21 plaatsen met kunstgras voor uw voortent of luifel. Ook heeft elke plek heeft een comfort zuil met 6 amp stroom, een eigen waterpunt en afvoer voor afval-water. MInicamping Warnstee in Wichmond, een boerencamping in de provincie Gelderland was in 2008 de beste VEKABO cvamping in de regio Utrecht/Gelderland.

minicamping Warnstee in Wichmond, Achterhoek

Minicamping Warnstee in Wichmond beschikt over verwarmd sanitair met 2 aparte zijden met in totaal 6 douchen 6 w.c. 1 urinoir. Midden op het veld ligt een jeu de boule baan waar de gasten regelmatig een balletje gooien. De eigenaren, de familie Rozendaal organiseren voor de belangstellende gasten verschillende activiteiten. Zo zijn er o.a. op de zondagmiddag een frituuruurtje en op woensdag de café-avond als leuke activiteiten.

boerencamping Warnstee in de Achterhoek, Gelderland

Naast de minicamping zijn er ook 2 B&B kamers en een huurcaravan. Tevens is er de safaritent die compleet ingericht is en te huur voor gasten die geen eigen kampeermiddel hebben. De mooie Achterhoek loont zich prima voor een wandel of fiets vakantie. Minicamping Warnstee in Wichmond grenst aan de fietsknooppunten en is tevens een rustpunt voor de fietser of wandelaar. Zij kunnen zelf koffie of thee pakken en even uutblaoz`n. Gastheer Evert en Simone heten u van harte welkom op hun minicamping Warnstee.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan HIER de website van m inicamping Warnstee in Wichmond.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina