Minicamping Terweierhof in Echterbosch
Boerderijcamping in de provincie Limburg

Minicamping ‘Terweierhof’ in Echterenbosch, is een boerderijcamping, met 15 plekken, gelegen in de provincie Limburg en is gelegen in een landelijke omgeving. De familie Schoonbrood heeft naast de camping ook nog een akkerbouwbedrijf waar men verschillende soorten granen en bieten telen. Verder is er nog een boerderij winkel waar u dagelijks verse groenten en fruit kunt kopen. Op de minicamping kunt u voordelig kamperen in de openlucht. Deze camping is geopend vanaf 1 maart tot 1 november. U kunt eventueel ook een caravan of blikhut huren.Op minicamping Terweierhof in Echterenbosch, een boerderijcamping in de provincie Limburg, kunt u terecht met tenten, caravans, campers, vouwwagens en huifkarren.

minicamping Terweierhof in Echterenbosch, Limburg


Mini camping Terweierhof in Echterenbosch beschikt over een vrijwel nieuw sanitair gebouw. Dameskant: 3 toiletten, 3 douches en 2 wasbakken, de herenkant: 3wc's, 3 douches, 2 wasbakken en 2 urinoirs. De beheerder heeft eenfietskaart ter beschikking die geleend kan worden en op de camping zijn voldoende folders aanwezig van attracties inde buurt. Op de boerderijcamping is tevens een groentewinkel aanwezig waar o.a. aardappels en eieren gekocht kunnen worden, ook worden hier conserven groente verkocht en andere artikelen. Tevens is er gratis WiFi beschikbaar op het gehele terrein.

boerencamping Terweierhof in Limburg

 

Minicamping Terweierhof in Echterenbosch beschikt over een speelweide waar balsporten kunnen worden beoefend, ook is er op de camping een zandbak aanwezig en buitenspeelgoed waaronder een traptractor. Het is centraal gelegen camping van waaruit u diverse uitstapjes kunt maken, zoals naar het Belgische Maaseik, het mooie Valkenburg of Maastricht met zijn vele terrassen. Voor meer informatie kunt u terecht op de camping.

 


Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van minicamping Terweierhof in Echterenbosch

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina