Minicamping TerreFerme in Condal
Boerderijcamping in de Bourgogne

Minicamping Terre Ferme in Condal, een boerderijcamping in de Bourgogne is een mooie camping waar u de beschikking kunt krijgen over één van de 14 kampeerplaatsen. Ook is er ruimte voor maximaal 3 campers en een veldje voor kampeerders met kleine tentjes. Alle plaatsen hebben een 6 ampere stroomaansluiting (eventueel te verhogen to 15 ampere). De camping is iets hoger gelegen, waardoor er beneden een mooi vennetje is om verkoeling te zoeken. Oook zijn er enekel dieren die u hier kunt aantreffen. Dus gewoon een hele leuke camping, minicamping Terre Femme in Condal, een boerderijcamping in de Bourgogne
minicamping TerreFreme

 

De sanitaire voorzieningen van minicamping Terre Femme in Condalzijn netjes en in voldoende mate aanwezig. Het is tevens geschikt voor mindervaliden én ook babys kunnen hier verzorgd worden. Aan de buitenzijde vindt u het urinaor en de stortplaats voor het chemisch toilet.Er is ook een soort huiskamer, dat is een overdekt terras waar u kunt eten, koffie drinken of een spelletje doen. Het is en erg gezellig trefpunt. Voor de gasten staan ook zaken als een wasmachine, centrifuge of (huur)fietsen ter beschikking.

boerencamping TerreFreme

Op de (huur)fietsen kunt u uitstekend de omgeving van minicamping Tere Ferme in Condal ontdekken. Bresse Bourguignonne is een geweldig fiets en wandelgebied. Maar ook de waterval van Baume-les-Messieurs, het kasteel van Arly en vele andere bezienswaardigheden zijn een reden temeer om deze leuke camping met een bezoekje te vereren. U zult hier ontdekken wat vakantievieren in Frankrijk voor u gaat inhouden.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in
Bezoek dan eens de website van minicamping Terre Femme in Condal

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina