Minicamping Smids in Giesbeek,
Boerencamping in de provincie Gelderland

De familie Smids, eigenaren van de minicamping Smids in Giesbeek, een boerencamping in de provincie Gelderland, willen u graag uitnodigen voor een bezoek aan hun kampeerterrein. Hier geniet u van een ontspannen vakantie op het platteland. Uw tent of caravan kunt u kwijt in de schaduw van de bomen. In alle rust kunt u luisteren naar de kwetterende vogels in het uitgestrekte weidegebied van "de Liemers". Er is dus altijd wel leven en bedrijvigheid. Langs minicamping Smids in Giesbeek, een boerencamping in de provincie Gelderland, stroomt "de Wijde Wetering" waar u eventueel uw hengel in kunt uitwerpen.

minicamping Smids in Giesbeek, Gelderland


Minicamping Smids in Giesbeek ligt op korte afstand van het Recreatiegebied Rhederlaag waar u kosteloos naar hartelust kunt zwemmen surfen of varen. Ook ligt de camping aan de Landelijke Fietsroutes (LF) en aan de Hanzeroute. Tevens kunt u van uit de camping diverse fietstochten ondernemen. U kunt bijvoorbeeld het uiterwaardenlandschap gaan verkennen. Maar ook kunt u met het pontje de IJssel oversteken in de richting van De Hoge Veluwe. Of in zuidelijke richting in de richting van "Montferland" of De "Gelderse Poort".

Het verblijf op mini camping Smids in Giesbeek is weer heel wat anders dan u op een gewone camping zult ervaren. Het is allemaal wat minder massaal. Er is ruimte voor ongeveer 15 staanplaatsen. Er is ruim voldoende sanitair aanwezig (4x toilet, 4x wastafel en 4x douche) , de velden zijn ruim en voorzoen van electra. Het uitgestrekte recreatiegebied Rhederlaag heeft met alles voor een heerlijk ontspannen dag in de buitenlucht. Met de ruim 300 hectare aan wateroppervlakte is Rhederlaag een geliefd oord voor watersporters. Maar ook lekker lui zonnen op een zandstrand, een verblijf op de camping of een bezoek aan een charmant dorp. Het kan allemaal op Rhederlaag, een uniek recreatiegebied vlak bij de minicamping.

Boerencamping Smids in Giesbeek, provincie Gelderland

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Smids in Giesbeek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina